Borderlands 3 director’s cut add-on en premium cosmetics onthuld

thumbnail

De laatste aflevering van The Borderlands Show zat boordevol spannende updates en aankondigingen, waaronder nieuws over de aankomende Director’s Cut add-on voor Borderlands 3, de aanstaande heruitgave van de bekroonde avonturentitel Tales from the Borderlands, de Disciples of the Vault premium cosmetic packs die binnenkort beschikbaar komen voor Season Pass 2, de terugkeer van het Broken Hearts Day seizoensevenement, en speciale kortingen voor beperkte tijd op geselecteerde digitale edities van Borderlands 3 op pc, Xbox en PlayStation.

Director’s Cut lanceert op 18 maart en is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van Season Pass 2. De add-on bevat een verleidelijke verscheidenheid aan content, maar de hoofdact is de gloednieuwe raid boss: Hemovorous the Invincible, een absoluut titanische Varkid die op Pandora op de loer ligt achter een al sinds de lancering van Borderlands 3 gesloten deur. Alleen de grootste jagers hebben een kans om haar een pak slaag te geven in hun jacht op de beste buit. Denk goed na over je tactiek, verfijn je bouw en neem wat vrienden mee. Oh, en maak je klaar om onder de ingewanden van de Varkid te komen zitten – het wordt een smerige boel!

De Director’s Cut bevat ook een reeks missies voor moordmysteries, met gloednieuwe locaties en een nieuw mechanisme voor het analyseren van de plaats delict. Ava is ervan overtuigd dat ze een spoor heeft in een aantal mogelijk bovennatuurlijke moorden en heeft besloten om haar bevindingen te documenteren in de vorm van een podcast. Beschouw jezelf als haar pistooldragende co-host terwijl je vreemde gebeurtenissen op Pandora, Promethea, Eden-6 en Nekrotafeyo onderzoekt terwijl je op zoek bent naar antwoorden (en buit) met de hulp van enkele bekende gezichten. Vault Hunters met een scherpe blik kunnen zelfs teasers, hints en geheimen ontdekken die teruggaan naar het hoofdverhaal.

Bovendien krijg je in Director’s Cut toegang tot drie Vault Cards, die je toegangsbewijs zijn voor de komende bundels met thematische buit! Als je speelt met een Vault Card actief, kun je werken aan het level van de kaart door dagelijkse en wekelijkse uitdagingen te voltooien. Er zijn meer dan 100 unieke uitdagingen om uit te kiezen, dus je weet nooit precies wat iedere dag en week zal brengen. Als je genoeg vooruitgang boekt, ontgrendel je een enorme schat aan cosmetische thema’s, plus een aantal superkrachtige uitrustingen die aan je level kunnen worden aangepast.

De eerste van de drie Vault Cards – die verschijnt als onderdeel van Director’s Cut – bevat items die enkele van de meest geliefde gevallen helden van Borderlands eren. De resterende twee Vault Cards staan gepland voor eind 2021. De Vault Card-inhoud verloopt niet en als er meerdere Vault Cards beschikbaar zijn, kun je kiezen welke je op een bepaald moment actief wilt hebben.

En tot slot biedt de Director’s Cut add-on een schat aan nooit eerder vertoonde inhoud van achter de schermen. Je krijgt een kijkje in de ontwikkeling van Borderlands 3, van bloopers tot uitgeknipte content, en hebt toegang tot een galerij met concept art, storyboards, verloren kaarten en heel veel beeldmateriaal dat de ontwikkeling van de game in kaart brengt.

De aflevering van The Borderlands Show van gisteravond verraste Vault Hunters ook met een nieuwe set Multiverse cosmetic multipacks, genaamd The Disciples of the Vault. Net als de Final Form-multipacks bevatten The Disciples of the Vault-multipacks elk een uniek Vault Hunter-lichaam met een bijpassend nieuw hoofd. Deze nieuwste cosmetica geeft je een kijkje in wat er van de Vault Hunters geworden zou zijn als ze zich bij de Children of the Vault hadden aangesloten. Ze zijn afzonderlijk te koop, maar bezitters van Season Pass 2 en Borderlands 3 Ultimate Edition krijgen alle vier de multipacks zonder extra kosten. Hoe dan ook, de Disciples of The Vault verschijnt op 18 maart.

Ander spannend nieuws: de bekroonde verhalende avonturengame Tales from the Borderlands keert volgende week terug, na meer dan een jaar uit de digitale winkels te zijn weggeweest! Tales from the Borderlands speelt zich af tussen de gebeurtenissen in Borderlands 2 en Borderlands 3 en volgt twee onbetrouwbare vertellers op een zoektocht die voortkomt uit hebzucht, maar bestemd is voor grootsheid. Door jouw keuzes wordt dit verhaal helemaal van jou, met tal van onvoorziene gevolgen die variëren van hilarisch tot hartverscheurend. Zie het uiteindelijke lot van onvergetelijke personages als Handsome Jack en Scooter in dit essentiële deel van de Borderlands canon. Deze opnieuw uitgebrachte versie bundelt alle vijf originele afleveringen in één pakket, dat op 17 februari uitkomt op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Je kunt de game ook spelen op je Xbox Series X|S of PlayStation 5 via backwards compatibility.

En dat is nog niet alles, Vault Hunters: het gratis seizoensevent Broken Hearts Day keert op 11 februari terug naar Borderlands 3. Tijdens Broken Hearts Day zie je in alle uithoeken van het heelal harten zweven rond verliefde vijanden. Als je op een hart schiet, krijg je een van de unieke effecten te zien; schiet je genoeg harten, dan speel je speciale thematische beloningen vrij. Er zijn in totaal vijf items om te verzamelen, waaronder recolors van de cosmetische beloningen van vorig jaar en twee Legendarische wapens die je alleen tijdens dit evenement kunt vrijspelen. Als je ze vorig jaar hebt gemist, mis ze dan nu niet opnieuw. Broken Hearts Day loopt tot 25 februari.

Heb je nog steeds niet meegedaan aan de chaos? Gedurende een beperkte tijd krijg je 50% korting op Borderlands 3 Ultimate Edition en 55% korting op Borderlands 3 Super Deluxe Edition op Xbox via de Microsoft Store en pc via Steam en de Epic Games Store! Je kunt ook een exemplaar van Borderlands 3 Standard Edition ophalen voor 67% korting op Xbox via de Microsoft Store, PlayStation via de PlayStation Store, en pc via Steam en de Epic Games Store! Bekijk de volledige data en beschikbaarheid hieronder.

Ga voor meer informatie over aankomende Borderlands 3 streams en shows naar deze blog of ga naar youtube.com/BorderlandsGame om de streams en shows te bekijken nadat deze op Twitch zijn uitgezonden.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x