Blizzard onderzoekt error 3006 in Diablo 3

thumbnail

Blizzard heeft bevestigd dat het momenteel aan het kijken is naar de oorzaak van Error 3006 in de game. De fout zou regelmatig voorkomen bij veel spelers van de RPG op de PC. De bug zou vooral voorkomen wanneer je gear wisselt met een templar follower. Veel gebruikers zouden zelfs al van Battle.net gelockt zijn. Het probleem zou zich voordoen wanneer je een Demon Hunter bent. Blizzard laat weten nog niet officieel de fout te erkennen, maar doet momenteel wel onderzoek naar de meldingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Even ter toevoeging: Op de officiele fora heeft het topic van deze fout nu al meer dan 700 pagina’s aan reacties. Er komt bij dat men vooral woest is om het feit dat er sinds 2000 is uitgekeken naar een derde deel in de Diablo serie. Het wil zeggen dat men niet blij is met de fout omdat Blizzard het had kunnen zien aankomen. Dit komt er op neer dat voorbereiding in al die jaren een aardige steek heeft losgelaten. Dit had namelijk niet mogen gebeuren en in combinatie met een van de grootste, zeker de grootste PC release, release… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Het grootste probleem voor de fans is namelijk ook dat je ook voor de Singleplayer namelijk ingelogd moet zijn en deze fixe fout heeft daar ook nog invloed op. Ik moet zeggen dat dit wel iets is waar je in de afgelopen 2/3 jaar grondig op had voor kunnen bereiden. Blizzard is een van de grootste studio’s ter wereld en dan mag dit echt niet, zeker niet met zo’n miljoenenbudget. Ja, je kan het op onvoorziene fouten gooien, maar een beetje ontwikkelaar houd rekening met bijna alle mogelijke dingen en heeft dan wat achter de hand. Helaas hier dus nog… Lees verder »


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx