Black Desert Online brengt de nieuwe Sage Class uit: op 17 maart voor PC een 31 maart voor console

thumbnail

Pearl Abyss heeft gisteren tijdens een speciale Black Desert Online livestream en YouTube Premiere met developer commentary video de lanceerdata van de nieuwe class Sage aangekondigt. Deze nieuwe caster class komt 17 maart naar PC en 31 maart naar PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk de Sage trailer hier

Sage is een meester in ruimte- en tijdmanipulatie en kan daarmee destructieve krachten ontketenen. Hij gebruikt de kubusvormige Kyve als zijn belangrijkste wapen en kan door scheuren in ruimte en tijd te creëren, ‘Ator’s Fist’ oproepen. Hiermee heeft hij toegang tot een groot aantal magische aanvallen die korte metten maakt met zijn vijanden. Zijn controle over tijd en ruimte gebruikt hij ook om zijn skill cooldowns te verkorten of, ongeacht eventuele obstakels, snel te bewegen over korte afstanden. Deze unieke vaardigheden geven spelers toegang tot een groot scala aan combinaties waarmee geëxperimenteerd kan worden om zodoende de overhand te krijgen in specifieke gevechtssituaties. Daarnaast heeft Sage direct toegang tot de Hystria Ruins en Aakman Temple zonder daarvoor de normaal vereiste sleutel voorwerpen nodig te hebben.

“Met deze class hebben we getracht een figuur neer te zetten die voldoet aan het archetype van de Ancients en hopen daarmee de aandacht te trekken van Noord Amerikaanse en Europese avonturiers”, zei Jaehee Kim, Executive Producer voor de Black Desert franchise bij Pearl Abyss. “Voor de eerste keer in Black Desert’s geschiedenis, zal Sage voor het eerst in Noord Amerika en Europa uitkomen. We hopen dat je veel plezier hebt met deze class.”

Sinds de service transfer heeft Black Desert Online een 225% groei gezien in dagelijks actieve gebruikers en een 2335% toename van nieuwe spelers. Black Desert Online staat momenteel op nummer 1 binnen Steam’s MMORPG genre en geniet het hoogst aantal spelers sinds launch.

Voor wie nog game account data moet overzetten (tussen Kakao Games en Pearl Abyss), kan dit nog doen tot en met 31 mei, daarna zullen deze accounts niet meer beschikbaar zijn. Avonturiers die dit alsnog binnen de tijd doen, kunnen genieten van ongekende rewards en een 1000% Hot Time event. Hier is meer informatie over hoe de account transfer werkt en hoe spelers zich klaar kunnen stomen voor deze speciale class launch!

Voor meer informatie betreffende Sage en de laatste updates, bezoek je de officiële website.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box