Team Sonic Racing verkrijgbaar op Amazon Luna

thumbnail

Sonic-fans kunnen vanaf vandaag de succesvolle SEGA-game Team Sonic Racing uit 2019 spelen op Amazon’s cloud gaming service Amazon Luna. De racegame wordt toegevoegd aan de indrukwekkende Amazon Luna-line up waar ook de populaire SEGA-platformer Sonic Mania Plus onderdeel van is.

Team Sonic Racing is gemaakt door de award winnende studio Sumo Digital. De game is het beste te omschrijven als de ultieme arcade ervaring met de focus op supersnelle wedstrijden waar bekende karakters en omgevingen uit het Sonic-universum gebruikt worden. Als je samen gaat racen kan je samen winnen door gebruik te maken van de dynamische team mogelijkheden en vele voertuig aanpassingen.

De gameplay is een ervaring gevuld met adrenaline en dat bekende nostalgische racegevoel. Op Amazon Luna stream je de supersnelle races van Team Sonic Racing™ probleemloos. De service is ontwikkeld met de liefde voor de game en de gamer in het achterhoofd. Met Amazon Luna is het mogelijk om streams in een hoge kwaliteit van meeslepende games te spelen wanneer je maar wilt. Dit kan op FIRE TV, PC, Mac, webbrowsers, iOS-telefoons, tablets en Android-apparaten. Het streamen wordt mogelijk gemaakt door de game servers van Amazon, ‘powered’ door AWS.

Om games op de dienst op de beste manier met ‘low-latency’ te spelen, kunnen gamers de native Amazon Luna controller gebruiken. Hiermee wordt de gebruiker direct met de Luna-servers verbonden. Om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom Amazon Luna, kan je @amazonluna op Twitter volgen of wordt lid van de Amazon Luna-pagina op YouTube. Meer informatie over de dienst kan je vinden op amazon.com/luna.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box