Black Desert lanceert co-op dungeon Atoraxxion

thumbnail

Pearl Abyss heeft vandaag de co-operatieve Atoraxxion dungeon uitgebracht voor Black Desert op PC en console.

Atoraxxion vereist vijf spelers die samenwerken om de vele uitdagingen van de dungeon aan te gaan. Deze nieuwe ervaring in Black Desert is verdeeld in vier verschillende themas (woestijn, oceaan, ravijn en bos). Vahmalkea, (the desert fortress) is het eerste thema dat wordt toegevoegd en is nu te spelen.

Atoraxxion biedt een intrigerende verhaallijn, nieuwe combat en meeslepende gameplay. Spelers kunnen onder andere uitkijken naar het volgende:

 • Boeiende verhaallijn: Prachtige cutscenes met voiceover vertellen het verhaal van de verloren oude Sage, Rux Maha Dehkia, die Atoraxxion had gebouwd voor de oorlog tegen de Black Spirit. Vier van Rux’s leerlingen sneuvelden tijdens het verdedigen van de dungeon, omdat ze niet goed samenwerkten. Spelers leren meer over dit verhaal tijdens het spelen.
 • Cryptische Puzzels: De uitdagende dungeon puzzels zijn één van de kenmerken die deze content een klassiek RPG gevoel meegeeft.
 • Aangrijpende gevechten: ‘Ancient Weapons’ scheppen een nieuwe sfeer en gevechtsstijl in de wereld van Black Desert. In Atorexxion worden de strategische vaardigheden van spelers op de proef gesteld, waarbij ze onderzoek moeten doen naar de zwakheden van vijanden om zodoende ook de eindbaas Lucretia te verslaan.

Om Atoraxxion’s lancering te vieren is er een Twitch Drops campagne gestart. Spelers die Black Desert Online op Twitch bekijken kunnen een gratis game pass verdienen en de volgende in-game items verkrijgen: Enhancement Help Kit, Cron Stones, Magical Elixir, Item Collection Increase Scroll.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  1623
  1 jaar geleden

  Sinds kort heb ik weer een MMO itch, New World van Amazon ziet er behoorlijk interessant uit. Black Desert is veel te grindy voor mij, helaas.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx