GTA Online: Los Santos Tuners nu beschikbaar – nieuw Robbery Contracts

thumbnail

Los Santos Tuners levert een nieuwe update boordevol actie voor alle fans van GTA Online met onder meer de LS Car Meet, een gloednieuwe club en sociale ruimte voor spelers om samen te komen en te pronken met hun verbouwde voertuigen, en nieuwe auto’s te testen met vrienden op een privébaan. Kijk hoe anderen hun auto’s in realtime modificeren en meer van zulke door GTA-spelers gevraagde functies, zoals 10 extra sleutelbare auto’s, een nieuwe Auto Shop, zes epische Contracts voor overvallen, nieuwe races, een groot aantal kwaliteitsupdates voor game-ervaring en nog veel meer.

In een vervallen magazijn in Cypress Flats leidt Mimi de LS Car Meet. Voor 50k kun je lid worden met toegang tot honderden ranks aan vrij te spelen kleding, nieuwe racemodi, nieuwe wielen en outfits, handelsprijzen en speciale contacten voor hulp bij grote Contract-klussen.

Je krijgt ook toegang tot de Test Track, waar je de grenzen kunt opzoeken van je eigen auto of een van de drie auto’s die beschikbaar zijn voor Test Rides. Met de lancering van Los Santos Tuners kun je de Karin Calico GTF en de Annis Euros uitproberen, en je kunt ook een hands-on preview krijgen van de Pfister Comet S2 die volgende week uitkomt in Legendary Motorsport.

Members krijgen ook toegang tot zes nieuwe soorten Races, een gedeelde Mod Shop om je voertuigen aan te passen en anderen te bekijken terwijl ze aan het sleutelen zijn. En verder zijn er nog de Merch Shop en de Prize Ride: je wekelijkse kans om het voertuig te winnen dat boven op de Vapid Slamtruck staat.

Gezocht: stipte chauffeurs die geen vragen stellen

De LS Car Meet is nog maar het begin – de connecties die je daar maakt, openen deuren naar een reeks nieuwe opties voor actie en snel geld. Moodymann mag dan een artiest zijn met onnavolgbare talenten achter de draaitafels van The Music Locker, maar Kenny alias KDJ houdt ook van auto’s. Samen met zijn partner in crime Sessanta willen ze serieus geld verdienen door doelwitten van hoge waarde te overvallen.

Alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot hun netwerk is een Auto Shop: praat met KDJ en Sessanta op de LS Car Meet en zoek uit hoe je in een Auto Shop kunt investeren via de Maze Bank Foreclosures site. Je garage kan een legitiem bedrijf zijn, waar je auto’s op maat maakt en ze aan klanten in de stad levert, maar het pand kan ook dienen als uitvalsbasis voor de exploitatie van Contracts.

Contracts zijn ook de sleutel tot de grote klussen: neem het op tegen de IAA, Merryweather en meer. Elke opdracht bestaat uit Planning Works en de grote opdracht zelf, en ze kunnen solo of met een team van maximaal drie andere spelers worden gespeeld. Een nauwkeurig aangepaste zweep – gebouwd volgens jouw behoeften, wensen en specificaties – zal van onschatbare waarde zijn tijdens deze missies.

De Auto Shop geeft je ook een garage voor 10 auto’s van showroomkwaliteit, een modificatieruimte voor je eigen voertuigen en voor vrienden, toegang tot Exotic Exports – een dagelijkse lijst voor buitenschoolse werkzaamheden om voertuigen in de stad te herstellen. Daarnaast vind je er mogelijke upgrades zoals chauffeurs voor hulp bij het afleveren van voertuigen, een autolift om de capaciteit voor je modificatiebedrijf, woonruimten en nog veel meer te verhogen.

Meer muziek

Los Santos Tuners wijzigt ook wat dingen aan je radio en voegt een aantal nieuwe manieren om muziek te vinden toe – ga op zoek naar een serie mediasticks met nieuwe muziek die klaar is om in je auto te worden afgespeeld.

Spoor de mediastick van Moodymann op en ontdek een epische zomerse mix van klassiekers en exclusieve tracks, waaronder features van Nez, Channel Tres, Gangsta Boo en Jessie Johnson van de legendarische Prince-band The Time. Perfect om door de stad te cruisen of de show te stelen bij je volgende barbecue.

Alle vier de Monday Dreamin’ EP’s van CircoLoco Records, het platenlabel van Rockstar Games en de clubcultuuriconen van CircoLoco, zijn ook door de hele stad te vinden. Verzamel alle vier de Monday Dreamin’-mediasticks en je ontgrendelt een speciale doorlopende DJ-mixversie van de volledige Monday’ Dreamin’-compilatie, met nieuwe interpretaties van alle 20 tracks die exclusief voor Los Santos Tuners zijn gemaakt.

Door alle vier de CircoLoco-mediasticks te verzamelen, wordt ook het CircoLoco-shirt vrijgespeeld.

Nieuwe voertuigen

In de lancering van vandaag vind je ook 10 voertuigen die zich lenen voor het nodige sleutelwerk. Het gaat zowel om binnenlandse als geïmporteerde klasbakken:

  • Obey Tailgater S
  • Annis Euros
  • Dinka RT3000
  • Annis ZR350
  • Vulcar Warrener HKR
  • Karin Calico GTF
  • Annis Remus
  • Dinka Jester RR
  • Karin Futo GTX
  • Vapid Dominator GTT

Houd de updates de komende weken in de gaten voor nog meer nieuwe voertuigen.

Born x Raised komt aan in de LS Streetwear-scène

Autocultuur en mode hebben een lange, verweven geschiedenis – streetwear-label Born x Raised weet dit maar al te goed, en het bewijs ligt nu in de schappen van boetieks rond Los Santos. Let op BxR’s Olde English branding op KDJ’s jas, plus twee nieuwe Born x Raised T-shirts, die gedragen worden door de lokale bevolking. Haal het Black Born x Raised-shirt nu in een kledingwinkel en ontgrendel het White Born x Raised-shirt door een Robbery Contract Finale te voltooien (beschikbaar binnen 72 uur na inloggen na 2 augustus).

Snel naar een nieuwe generatie

Dit najaar zal de lancering van Grand Theft Auto V voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S de voertuigprestaties naar het hoogste niveau tillen met hogere topsnelheden voor bepaalde voertuigen, met deze nieuwe aanpassingen binnen de LS Car Meet.

Deze week: speciale arcadebonus

Als je deze week GTA Online speelt op welk moment dan ook, kom je in aanmerking voor een gratis Race and Chase Arcade Cabinet in het Auto Shop-deel, dat beschikbaar zal worden gesteld wanneer je de Auto Shop koopt, nu of in de toekomst.

Prize Rides, Test Rides en meer

De LS Car Meet biedt wekelijks nieuwe oogverblindende mogelijkheden om je vaardigheden (en de specificaties van de auto) op de proef te stellen: test een selectie van drie Test Rides op de Test Track en ga wekelijkse Prize Ride Challenges aan om een wisselende selectie van Prize Rides te winnen.

Zoek naar de Prize Ride boven op de Slamtruck van LS Customs en voltooi de wekelijkse uitdaging om kans te maken een gloednieuwe wagen – deze week is het de gloeiendhete Annis Remus, die voor het oprapen ligt als je drie dagen op rij op het podium eindigt in een Street Race tussen nu en 27 juli. Zorg ervoor dat je de testritten van deze week bekijkt, de nieuwe Karin Calico GTF en Annis Euros, en de Pfister Comet S2 die volgende week pas uitkomt – ze zijn alle drie vanaf nu beschikbaar voor voor een ritje op de Test Track.

LS Car Meet Up-beloningen

Je krijgt het Los Santos Customs Tee als je hebt meegedaan aan de Meet Up van vorige week door tussen 15 en 19 juli GTA Online te spelen en deze week weer inlogt. Heb je in die dagen deelgenomen aan een Inpromptu Race en speel je deze week weer, dan krijg je het LS Customs Tour Jacket. En mocht je een voertuig gestolen hebben en het aan LS Customs hebben verkocht, dan krijg je de LS Customs Overalls – allemaal gratis en beschikbaar binnen 72 uur na inloggen na 23 juli.

LSCM Memberschip-beloningen

Stap deze week binnen in de LS Car Meet en je krijgt de LS Customs Varsity Jacket. Word je ook nog eens lid, dan ontvang je de Ron Racing Livery voor de Pfister Comet S2, die volgende week uitkomt. Doe vóór 28 juli mee aan een Sprint Challenge om het Rockstar Yellow Pattern T-shirt te ontvangen. Als je je reputatie verhoogt en tussen nu en 17 augustus Car Meet Membership Rank 20 bereikt, verdien je een bonus van GTA$250K. Indien voltooid vóór 28 juli, worden de bovenstaande awards binnen 72 uur na inloggen na 2 augustus afgeleverd.

En meer…

Blijf ons volgen de komende weken. LS Car Meet-leden hebben toegang tot wisselende selecties van Test Rides, Prize Rides en Challenges. En verder zijn er nieuwe voertuigen, updates voor Robbery Contracts en meer hebbedingetjes onderweg voor de komende weken.

De bonussen van het event deze week

Verdien dubbele beloningen in de San Andreas Super Sport-serie en bezoek het Diamond Casino voor je geluk in de Ocelot Lynx aan de Lucky Wheel. Plus maak gebruik van de volgende kortingen:

 • Maibatsu Penumbra FF – 30% korting
 • Elegy Retro Custom – 30% korting
 • Vapid GB200 – 40% korting
 • BF Club – 40% korting
 • Lampadati Michelli GT – 40% korting
 • Annis Savestra – 40% korting
 • Karin Sultan – 40% korting
 • Vapid Dominator GTX – 40% korting

Prime Gaming bonussen en voordelen 
GTA Online-spelers die met succes hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, krijgen deze week GTA$100K, gewoon voor het spelen van GTA deze week.

Bovendien krijgen Prime Gaming-leden de Auto Shop-locatie in Strawberry voor niks, plus exclusieve kortingen, waaronder 70% korting op de Buckingham Valkyrie-helikopter en 80% korting op de Dinka Sugoi.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box