Pokemon unite nu verkrijgbaar

thumbnail

Pokémon UNITE, Pokémons eerste strategische spel voor teamgevechten, kan nu exclusief gedownload worden op Nintendo Switch-systemen[1]. Vanwege de wereldwijde lancering van de Nintendo Switch-versie van Pokémon UNITE kunnen Trainers op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon een gloednieuwe trailer bekijken.

In Pokémon UNITE nemen spelers het tegen elkaar op in teamgevechten van 5 tegen 5. Tijdens deze gevechten proberen ze samen met hun teamgenoten wilde Pokémon te verslaan en hun level te verhogen, zodat ze hun eigen Pokémon kunnen evolueren. Het is de bedoeling dat ze de Pokémon van hun tegenstanders verslaan. Hierbij moeten ze proberen om binnen de toegekende tijd meer punten te verdienen dan het andere team.

De release van Pokémon UNITE voor Nintendo Switch biedt spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan het eerste seizoen van het spel. Dit is getiteld ‘Welkom op het eiland Aeos!’. De seizoensgevechtspas is goed voor vele beloningen: van in-game valuta tot Holowear. Spelers moeten gedurende het seizoen zowel dagelijkse als wekelijkse missies volbrengen om het niveau van hun gevechtspas te verhogen en de bij dat niveau horende beloningen te verkrijgen. Daarnaast kunnen spelers die de premiumpas aanschaffen, nog meer beloningen verdienen, waaronder Pikachu met Holowear in hiphopstijl en Cinderace met Holowear in kapiteinsstijl.

Pokémon UNITE is vanaf september 2021 verkrijgbaar voor mobiele apparaten. Cross-play tussen Nintendo Switch en mobiele apparaten staat in de planning. Hierbij kunnen spelers op beide platformen met elkaar en tegen elkaar vechten. Als je bovendien inlogt via je Nintendo-account of je Pokémon Trainer Club-account, kun je je spelgegevens op elk apparaat gebruiken. Pokémon UNITE is een free-to-start spel met optionele in-game aankopen.

Ga voor meer informatie over Pokémon UNITE naar pokemon.nl/unite.

[1] Pokémon UNITE is beschikbaar in het Engels, Koreaans, Japans, traditioneel Chinees en vereenvoudigd Chinees. Frans, Italiaans, Spaans en Duits zullen later dit jaar ondersteund worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx