Black Desert krijgt allereerste Co-Op Dungeon Atoraxxion

thumbnail

Pearl Abyss heeft vandaag Atoraxxion aangekondigd, de allereerste co-op dungeon voor Black Desert die deze zomer uitkomt voor zowel PC als console.

Deze nieuwe dungeon biedt een geheel nieuwe ervaring die de samenwerking van vijf spelers vereist op een manier die nog nooit binnen de game is vertoond. De dungeon wordt in vier aparte, thematische delen toegevoegd en de eerste, het woestijnachtige Vahmalkea komt als eerste beschikbaar. Het woord dungeon kan moeilijk beschrijven hoe groot het nieuwe gebied is en is daarom beter te vergelijken met de omvang van een nieuwe regio. Avonturiers krijgen hier het gevoel een klassieke dungeon te doorlopen vol met actie, puzzels en ontdekkingen.

Bekijk de Atoraxxion trailer
Bekijk de developer commentary video

Lore

Atoraxxion is een wapenfabriek en basis, gebouwd door de “Sage of the Past,” Rux Maha Dehkia die het doel had de Black Spirit invasie tegen te houden. Zijn leerlingen onderhielden de basis en zette het onderzoek naar nieuwe wapens voort, terwijl Rux zichzelf afzonderde. Wat Rux niet had voorzien is dat de vier leerlingen ruzie kregen en daarmee chaos brachten binnen het complex. Na lange tijd raakte de basis en de eens voortvarende beschaving in verval. Nu kunnen avonturiers zich hier trainen voor gevecht binnen een breed scala aan omgevingen. De nieuwe Atoraxxion questline is rijk aan lore en meeslepende gebeurtenissen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  987
  16 dagen geleden

  Een leuke toevoeging.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box