DC Super Hero Girls: Teen Power verschijnt vrijdag voor de Switch

thumbnail

Spelers kunnen ten strijde trekken als Wonder Woman, Supergirl en Batgirl in de game DC Super Hero Girls: Teen Power, die deze week verschijnt voor de Nintendo Switch. Bekijk de trailer op Nintendo’s YouTube-kanaal.

Klaar om de stad te redden uit de klauwen van een groep sluwe DC-superschurken, en ondertussen je sociale leven als tiener op Metropolis High School in goede banen te leiden? Als je net zo handig bent met Batarangs als in naschoolse activiteiten, kan Metropolis je hulp goed gebruiken.

In DC Super Hero Girls: Teen Power kunnen spelers verbluffende gevechtscombo’s uitvoeren met een toegankelijke besturing en het brede scala aan vaardigheden waar elk van de zes speelbare personages over beschikt. Wonder Woman gebruikt haar krijgersvaardigheden met de Lasso of Truth en Flying Shield, Supergirl heeft Heat Vision en Super-Breath, terwijl Batgirl de misdaad bestrijdt met handige gadgets, zoals de Bat-Hook.

De onstuimige Harley Quinn kan haar Spring Spree-megasprong gebruiken om de boel op stelten te zetten, terwijl Catwoman haar Cat Dance-vaardigheid kan gebruiken om vijanden te overwinnen, of boeven kan vangen door de Star Sapphire’s Cage of Love in te zetten. De trawanten van Toyman zullen niet weten wat hen overkomt!

Wanneer spelers niet in een gevecht verwikkeld zijn, kunnen ze de verschillende gebieden van de stad Metropolis verkennen, vermiste katten opsporen of kostuums verzamelen om hun persoonlijke stijl uit te dragen. Ze kunnen zelfs een vernietigd deel van de stad opnieuw opbouwen door in-game-geld te doneren voor het openen van winkels of andere gebouwen plaatsen.

Deze nieuwe game is gebaseerd op de animatieserie DC Super Hero Girls en biedt volop vermaak voor iedereen die graag burgers helpt en het recht wil laten zegevieren. Vergeet alleen niet om daarna het Sweet Justice-café te bezoeken.

DC Super Hero Girls: Teen Power verschijnt vrijdag voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen zich in de strijd mengen als Wonder Woman, Supergirl en Batgirl om Metropolis te redden van DC’s beruchtste superschurken en iconische hangplekken te bezoeken.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  667
  15 dagen geleden

  Heb nu meeste helden spellen uitgespeeld.Die van Miles Morales was de laatste en misschien doe ik deze ook wel.

  loeder001
  Lid
  983
  15 dagen geleden
  Reageer op  Griever

  Was die van Miles Morales leuk?

  Griever
  Lid
  667
  14 dagen geleden
  Reageer op  loeder001

  Ja,Heb er erg van genoten.Heel tof om te kunnen zien hoe Miles Morales de rol van spider-man op zich neemt met de afwezigheid van Peter Parker.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box