BigBen Week #6 brengt diverse onthullingen

thumbnail

The 2023-editie van Bigben Week opende begin deze week zijn deuren in het hart van Parijs. Voor een periode van 4 dagen kunnen media en uitgenodigde partners kennismaken met NACONs aanbod aan games en accessoires. Leden van diverse ontwikkelteams zijn daarbij ter plaatse om bezoekers meer te vertellen over de innovatieve projecten waar ze al lange tijd aan werken.

EEN GEVARIEERDE EN OPZIENBARENDE LINE-UP

DRIE GAMES VOOR HET EERST SPEELBAAR:
Ook dit jaar kregen bezoekers van de Bigben Week weer de kans om previewversies van verschillende games te proberen.

Daaronder bevonden zich het langverwachte RoboCop: Rogue City, dat voor de eerste door de ontwikkelaars van Teyon werd gepresenteerd, en Gangs of Sherwood, de coöperatieve actie-game die een nieuwe draai geeft aan de legende van Robin Hood. Daarnaast toonde Eko Software hun creatie ParadiZe Project, waarin hack’n slash en survival samenkomen in een gestoorde zombiewereld, een game die nog voor het eind van dit jaar naar consoles en pc komt.

VIER NIEUWE GAMES AANGEKONDIGD:
– Asterix & Obelix: Heroes is een verzamelkaartenspel met RPG-elementen in de wereld van de overslaanbare Galliërs. De game wordt ontwikkeld door Jumpgate AB en komt in september 2023 beschikbaar voor alle platformen.
– Liefhebbers van off-road racing worden later dit jaar getrakteerd op Overpass 2. Deze race-simulator van Neopica laat je je eigen weg vinden door uitdagende omgevingen en verschijnt op 19 oktober 2023 voor consoles en pc.
– Wildshade: Unicorn Champions en Animal Hospital zijn beide ontwikkeld door Tivola studio en gericht op kinderen en gezinnen. De eerste is een race-game met eenhoorns in een sprookjeswereld, terwijl de tweede spelers als dierenarts zowel echte dieren als fantasiebeesten laat genezen. Beide games verschijnen in het najaar van 2023 voor consoles en pc.

NIEUWE SPEELBARE VERSIES VAN 6 ANDERE TITELS IN DE CATALOGUS
Hoewel beide games zich afspelen tijdens de Eerste Wereldoorlog, bieden de psychologische horror game  Ad Infinitum, en de strategische survival game War Hospital compleet verschillende ervaringen. Beide zijn tijdens Bigben Week aanwezig met een nieuwe speelbare versie. De games verschijnen respectievelijk op 14 september en 31 augustus voor pc en consoles.

Ook sportliefhebbers komen aan hun trekken, met de kans om de nieuwe DLC voor Session: Skate Sim te proberen, en Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023 te spelen. Deze twee wielrengames bieden toegang tot nieuwe strategieën, bijgewerkte routes en alle teams en wielrenners van dit jaar.

Tenslotte was ook The Lord of the Rings: Gollum prominent aanwezig. In deze game gaan spelers als Gollum op zoek naar zijn Precious. Aangezien de game op het punt staat te verschijnen, konden de ontwikkelaars van Daedalic dit keer de volledige versie van hun game presenteren.

NIEUWE ACCESSOIRES VOOR ALLE GAMERS
De controllers van NACON worden wereldwijd door gamers geprezen om hun hoge kwaliteit. NACON heeft diverse nieuwe producten aan zijn aanbod toegevoegd.

NACON voor Xbox
De officiële reeks accessoires voor de Xbox Series X|S en Xbox One werd gelanceerd in 2021 en warm ontvangen door gamers in Europa en Noord-Amerika. De serie wordt in september 2023 uitgebreid met de gloednieuwe, comfortabele en scherp geprijsde EVOL-X. Deze controller komt naast de zwarte en witte versies ook beschikbaar in alternatieve versies, waaronder een transparante met LED-verlichting.

NACON voor Nintendo Switch
Voor de Nintendo Switch zijn vele handige accessoires verkrijgbaar, waaronder een breed aanbod aan hoezen voor Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch OLED-model, onder andere met officiële licenties van Metroid Dread, The Legend of Zelda en Mario Kart . Deze worden tijdens het evenement gepresenteerd.

RIG door NACON
Volgend op een hoogst succesvol jaar waarin de hooggeprezen PRO-serie werd geïntroduceerd, inclusief de bekroonde 800 PRO-serie, was RIG tijdens Bigben Week aanwezig om de producten te tonen die het merk succesvol maakten. RIG werkt momenteel aan een spannende line-up met nieuwe producten die ze de komende maanden zullen onthullen. Met deze nieuwe line-up wil het merk zijn positie bestendigen als marktleider in premium game-audio en zijn toewijding onderstrepen aan de prestaties, innovatie en design waar het merk groot mee werd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx