Betreed de duistere fantasiewereld van Wo Long: Fallen Dynasty

thumbnail

KOEI TECMO Europe en de beroemde ontwikkelaar Team NINJA (Nioh, Ninja Gaiden) onthullen met trots de eerste details over hun epische nieuwe, bovennatuurlijke Three Kingdoms-thriller, Wo Long: Fallen Dynasty. Deze game is momenteel in ontwikkeling voor de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Windows en Steam, voor een release aan het begin van 2023.

Wo Long: Fallen Dynasty volgt het dramatische, spectaculaire verhaal van een naamloze soldaat die vecht om te overleven in een fantasy-versie van de latere Han-dynastie-periode, waarin demonen de drie koninkrijken belagen. Spelers moeten hun zwaard in de traditie van de Chinese vechtkunst gebruiken om dodelijke wezens en soldaten te bestrijden. Maar om werkelijk te kunnen zegevieren, moeten spelers de innerlijke kracht van hun held ontketenen.

Deze game komt voort uit een samenwerking tussen de Team NINJA-producers Fumihiko Yasuda (Nioh) en Masaaki Yamagiwa (Bloodborne), en biedt de volgende features:

 1. Demonen in het koninkrijk

Beleef een duister fantasy-verhaal in de chaotische Drie Koninkrijken-periode. Strijd als een militie-soldaat om te midden van demonische belagers te overleven tijdens de latere Han-dynastie. De waanzin van de Drie Koninkrijken krijgt een heel nieuwe dimensie!

 1. Wek je innerlijke kracht

Versla dodelijke vijanden om het moreel van je soldaat te versterken en de sluimerende kracht in hem te wekken! Overwin vijanden met unieke nieuwe strategieën, inclusief vechtstijlen die zijn gebaseerd op de “Vijf Fases”.

 1. Leef met het zwaard

Beoefenaars van de Chinese vechtsporten en zwaardvechtkunst staan erom bekend dat ze het tij van de strijd in een oogwenk kunnen veranderen door gracieus te veranderen van tempo en vloeiend te wisselen tussen offensieve en verdedigende manoeuvres. Overweldig tegenstanders met krachtuitbarstingen in een reeks intense en bloedige veldslagen, terwijl je de precisie en vaardigheid leert die nodig zijn om een echte zwaardkunstenaar te worden.

Ga voor meer informatie over Wo Long: Fallen Dynasty naar de officiële site, ‘Like’ ons op www.facebook.com/koeitecmogames, en volg ons op Instagram en Twitter @koeitecmoeurope.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  7 maanden geleden

  Klinkt goed.

  Griever
  Lid
  1962
  7 maanden geleden

  Zal ook een erg pittige titel worden dan als deze ontwikkelaars eraan meewerken.Hack and Slash spellen die Aziatische culturen erin verwerkt hebben zijn vaak heel tof.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx