Fallout 5 komt na nieuwe Elder Scrolls

thumbnail

Er zal een nieuwe Fallout 5 game gaan verschijnen nadat The Elder Scrolls 6 afgerond is. Dat heeft Todd Howard gezegd in een interview met de IGN.

Daarmee kan het dus nog wel enige tijd duren voor de nieuwe Fallout zijn opwachting zal maken. The Elder Scrolls 6 bevindt zich namelijk nog in een pre-productie fase en zal nog enkele jaren op zich laten wachten waarschijnlijk. Zelf geeft Howard dit ook toe. “Het zal nog wel even duren, ik zou willen dat hij sneller zou komen. We werken zo hard we kunnen.” Of de nieuwe Fallout weer singleplayer only zal worden is onduidelijk. Fallout 76 was echter bij de launch een fiasco door de slechte online componenten van de game. Dat er een andere koers gevaren zal worden lijkt dan ook een zekerheid.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1574
  11 dagen geleden

  Heb altijd wel zin in een nieuwe Fallout.Hopelijk kijken ze hiervoor meer naar de eerder uitgekomen delen.Die waren naar mijn mening de betere.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box