Back 4 Blood – Uitbreiding 3: River of Blood en GRATIS Trial of the Worm PVE-modus

thumbnail

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag de volgende grote downloadable content-uitbreiding voor Back 4 Blood, River of Blood gelanceerd. De nieuwste uitbreiding bevat een nieuwe verhaalcampagne en een nieuwe Cleaner, Tala. Dit voormalig sektelid dat wordt vergezeld door Jeff, een vriendelijke, lange Ridden. Spelers kunnen Jeff oproepen door middel van een fluitsignaal, mits Tala deel uitmaakt van het team. River of Blood bevat bovendien acht exclusieve personageskins en 12 exclusieve wapenskins, naast nieuwe wapens, accessoires en kaarten. De River of Blood-uitbreiding is nu beschikbaar als onderdeel van de Back 4 Blood Annual Pass, Back 4 Blood: Deluxe Edition, Back 4 Blood: Ultimate Edition, maar is ook los verkrijgbaar en volgt de eerder uitgebrachte DLC-uitbreidingen Children of the Worm en Tunnels of Terror.

Bovendien is Trial of the Worm, een nieuwe coöperatieve PvE-modus, beschikbaar als gratis update voor alle eigenaren van Back 4 Blood. In Trial of the Worm bepalen spelers hun weg langs vier kaarten en verdienen onderweg voorraadpunten. Voeg corruptiemodificaties toe of kies de actievere wegen om nog meer voorraadpunten te verdienen. Wie op zoek is naar een uitdaging of een aangepaste moeilijkheidsgraad kan proberen Trial of the Worm met een hoge score te voltooien om de top van het online klassement te bereiken.

Tot slot keert het Back 4 Blood-kerstevenement in het spel vanaf vandaag terug tot 4 januari 2023 met kerstversieringen in Fort Hope en kerstliedjes in de jukebox. Verdien emblemen, wapenskins, sprays en kerstskins, inclusief rendierdiademen voor Holly, een lelijke trui voor Mom, elfjesoren voor Evangelo en nog veel meer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx