Back 4 Blood – Tunnels of Terror DLC is vanaf 12 april beschikbaar

thumbnail

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag de lanceringstrailer onthuld voor Back 4 Blood – Expansion 1: Tunnels of Terror, waarin de gloednieuwe actie wordt getoond die naar de first-person co-op zombieshooter komt als onderdeel van de eerste grote downloadbare content van de game (DLC), gepland voor release op 12 april.

De trailer stelt twee nieuwe speelbare Cleaners voor die in deze uitbreiding hun debuut maken: Sharice, een brandweervrouw met bijl die bekendstaat om haar defensieve vaardigheden en Heng, een keiharde, nuchtere restaurateur gespecialiseerd in het uitroeien van Ridden met zijn mes. De video werpt een gedetailleerde blik op de nieuwe PvE coöperatieve activiteit, genaamd Ridden Hives, waarin teams van maximaal vier spelers zeven door Ridden geteisterde gebieden vol labyrintische tunnels kunnen verkennen in de spelonkachtige diepten van Evansburgh. Om beloningen te verkrijgen, moeten spelers de nieuwe Warped Ridden, waaronder de landmijnplaatsende Urchins, de angstaanjagende Shredders en de schadelijke Rippers, te slim af zijn. Deze ‘Ridden’-variaties zijn ook speelbaar in de PvP-modus ‘Swarm’ en kunnen, samen met de nieuwe Cleaners, worden verdiend voor gebruik in PvP-matches.

Verder bevat de Tunnels of Terror uitbreiding zeven nieuwe legendarische wapens, acht exclusieve personageskins, 12 nieuwe wapenskins, nieuwe kaarten en meer. De release van de uitbreiding valt samen met de release van de moeilijkheidsgraad No Hope: een gratis update voor alle eigenaren van Back 4 Blood met een extra uitdagingsniveau voor elitespelers. Let op: alle speelbare content van de uitbreiding is toegankelijk voor alle spelers in een groep, mits één van de spelers uit de groep deze heeft gekocht.

Back 4 Blood is een first-person co-op zombieshooter van de veelgeprezen ontwikkelaar, Turtle Rock Studios, en is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation®5, PlayStation®4, en pc. Back 4 Blood – Expansion 1: Tunnels of Terror is verkrijgbaar vanaf 12 april als onderdeel van de Back 4 Blood: Ultimate Edition, Back 4 Blood: Deluxe Edition, Back 4 Blood Annual Pass of los verkrijgbaar. Het Back 4 Blood-verhaal vindt plaats na een catastrofale uitbraak waarbij het gros van de mensheid is vermoord of geïnfecteerd door een parasitaire Duivelsworm. Gehard door onuitsprekelijke gebeurtenissen en aangemoedigd om te vechten voor wat nog over is van de mensheid, heeft een groep apocalypsveteranen, de Cleaners, zich verzameld om de geïnfecteerde gruwelen in de vorm van de Ridden aan te pakken en de wereld terug te winnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx