Back 4 Blood Gameplay Showcase – Details onthuld van de videogame

thumbnail

Warner Bros. Games zond gisteren de Back 4 Blood Gameplay Showcase uit waarin details van de videogame Back 4 Blood werden onthuld, de aankomende first-person coöperatieve zombie shooter van Turtle Rock Studios. Naast de toelichting van de visie achter de game door het ontwikkelingsteam, werden kijkers getrakteerd op een uitgebreide gameplay demo en een uitleg over wat spelers zullen ervaren in de Closed PC Alpha Test. De Closed PC Alpha Test is nu beschikbaar tot en met 21 december in een beperkt aantal landen*.

Bekijk het officiële Back 4 Blood Gameplay Showcase event via het Turtle Rock Studios Twitch kanaal.

Het verhaal van Back 4 Blood speelt zich af na een catastrofale uitbraak, waarin het overgrote deel van de mensheid is gestorven of besmet is geraakt door de parasitaire Devil Worm. Gehard door de afgrijselijke gebeurtenissen en vastbesloten om de resterende mensheid te redden, heeft een groep veteranen van de apocalyps, de zogeheten Cleaners, zich verenigd om de besmette Ridden uit te schakelen en de wereld te heroveren. Back 4 Blood biedt spannende, dynamische moment-to-moment gameplay en actie met veel variatie en is naar wens aan te passen, waardoor spelers blijven terug komen voor meer.

Back 4 Blood bevat een coöperatieve campagne waar de Cleaners het opnemen tegen de Ridden en spelers moeten samenwerken om steeds uitdagendere missies te overleven. Spelers kunnen online teams vormen middels drop-in en drop-out co-op om de Ridden, die zich steeds blijven evalueren, met elkaar te bestrijden of de game alleen te spelen met drie AI teamgenoten. Het spel ondersteunt ook competitieve multiplayer, waar spelers met of tegen vrienden kunnen spelen in online PvP met een maximum van acht spelers, en om beurten spelen als zowel de Cleaners als de gruwelijke Ridden.

De wereldwijde release van Back 4 Blood is gepland op 22 juni 2021 voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box