Atomic Heart is nu verkrijgbaar

thumbnail

Atomic Heart, de actie-RPG die spelers verplaatst naar de gestoorde utopie van een alternatieve post WWII-wereld, is eindelijk gearriveerd! Deze langverwachte, filmachtige shooter is de eerste game van studio Mundfish. De game wordt uitgegeven door Focus Entertainment, en is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Bekijk de ultieme, spectaculaire launch trailer van Atomic Heart voor een voorproefje op het even gestoorde als intrigerende verhaal, de woeste gevechten en de breinbrekende puzzels die je nu zelf kunt gaan beleven!

Wat schuilt er achter de droom?

Atomic Heart biedt een utopische hervertelling van de geschiedenis. In deze utopie leven mensen in harmonie samen met hun loyale robots in een fictieve USSR die voorop liep in een wetenschappelijke en technologische revolutie… althans, toen alles nog goed ging. Geheime experimenten en de koers van de technologie hebben deze ooit utopische wereld vol wonderen en perfectie vernietigd. Aanschouw als Agent P-3 de dodelijke consequenties van innovatie en ga op reis naar Facility 3826, waar de kunstmatige intelligentie is doorgedraaid en mutanten en moordlustige robots de dienst uitmaken. Verbeter een groeiend arsenaal geavanceerde slag- en vuurwapens, ontgrendel vaardigheden en combineer ze om je eigen, unieke speelstijl te ontwikkelen en de onvermijdelijke dreigingen het hoofd te bieden. Of je nu als hardcore speler op zoek bent naar een hectische, bloederige uitdaging, of als avontuurlijke speler deze unieke wereld vol gestoorde, aangrijpende verhaallijnen wilt verkennen, Atomic Heart is dankzij drie moeilijkheidsniveaus geschikt voor elke speler.

Bereid je voor op de reis!
Voordat je diep in de wereld van Atomic Heart duikt, moet je niet vergeten je game te updaten! Verbind je gamingplatform met internet en installeer de nieuwste Day 1-patch, die een essentieel onderdeel van de game vormt. Zo kun je de volledige game spelen zoals hij bedoeld is!

Atomic Heart is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx