“Atlas Fallen komt naar de Xbox Game Pass”

thumbnail

Deck 13 zal de game Atlas Fallen naar de Xbox Game Pass brengen. Het spel kwam uit voor de PC, Xbox Series en PlayStation 5 maar volgens leaker eXtas1stv moet het spel binnenkort via de abonnementservice verkrijgbaar zijn. Microsoft heeft de verschijning zelf niet bevestigd.

Atlas Fallen is een actie-rollenspel ontwikkeld door Deck13 Interactive, bekend van de Lords of the Fallen en The Surge series. De game speelt zich af in een uitgestrekte, open wereld vol met zandduinen, ruïnes en mysterieuze tempels. Spelers nemen de rol aan van een held die gebruik maakt van een krachtige handschoen, waarmee ze kunnen zweven door het zand en tegenstanders kunnen bestrijden met indrukwekkende, magische vaardigheden. Het verhaal richt zich op een wereld die ooit werd onderdrukt door kwaadaardige goden, en het is aan de speler om de krachten van het zand te benutten om deze goden te verslaan en de mensheid te bevrijden.

Het spel biedt een uitgebreide verkenningservaring, waarbij spelers niet alleen worden uitgedaagd door vijandige wezens, maar ook door de gevaren van de omgeving zelf. Atlas Fallen legt een sterke nadruk op vloeiende beweging en dynamische gevechten, waarbij de speler constant in beweging moet blijven om te overleven. De handschoen speelt hierbij een centrale rol, met aanpasbare vaardigheden die spelers in staat stellen om verschillende speelstijlen en strategieën te gebruiken. De prachtige, gedetailleerde wereld en de meeslepende gameplay maken Atlas Fallen tot een boeiende toevoeging aan het genre van actie-RPG’s.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx