ArenaNet kondigt start eerste Guild Wars 2 PvP League aan

thumbnail

ArenaNet kondigt met trots aan dat het eerste Guild Wars 2 Player vs Player (PvP) League seizoen vandaag start, dankzij een nieuwe update, waardoor zelfs de spelers die zo nu en dan spelen kunnen opklimmen tot het elite level van competitieve spel.

Vanaf vandaag zijn alle spelers, onafhankelijk van hun skill level, uitgenodigd om zich een weg te banen door zes divisies (van Amber tot Legendary) om goud, items, titels en achievements te winnen en de resultaten te tonen aan de hele community van de game.

Om mee te doen moeten spelers een team van vijf spelers samenstellen en zich inschrijven voor de Guild Challenger League, waar de prestaties van hun team in ranked PvP wedstrijden worden gevolgd en beoordeeld. Met PvP Leagues kunnen nieuwe en bestaande guild teams het opnemen tegen gelijkwaardige spelers en geplaatst worden op een speciaal leaderboard met ELO rating. Hiermee wordt bepaald wie de beste is. Deze rating wordt steeds bijgesteld, waardoor alleen de meest bekwame en actieve guilds slagen in de loop van een seizoen van 7 weken.

Meer informatie over deze nieuwe systemen is beschikbaar in deze nieuwe PvP Leagues blogpost van onderdirecteur John Corpening: www.guildwars2.com/en/news/the-pvp-league-begins-on-december-1/

De beste acht teams in de Guild Wars 2 PvP community nemen het inmiddels tegen elkaar op in het eerste seizoen van de ESL Guild Wars 2 Pro League, maar voor het volgende seizoen kunnen alleen de beste twee teams uit de Guild Challenger League gepromoveerd worden naar de Pro League door de twee laagst geplaatste teams te verslaan in een serie play-offs. Deze update, voor het eerst aangekondigd in augustus jl., geeft iedereen de kans om van PvP nieuwkomer op te klimmen tot een professional, waarbij alle teams in de ESL Guild Wars 2 Pro League in aanmerking komen voor een deel van de $200,000 tellende prijzenpot.

Het competitieve landschap van Guild Wars 2 is de afgelopen twaalf maanden significant gegroeid en deze update zorgt ervoor dat dit landschap de komende jaren verder uitbreidt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box