Amiibo van Zelda en Loftwing verschijnt tegelijk met The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

thumbnail

Elke legende heeft een begin – en binnenkort kan iedereen het begin van de The Legend of Zelda-tijdlijn beleven met de release van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor de Nintendo Switch. De HD-versie van dit klassieke avontuur biedt verbeterde prestaties, een soepelere bewegingsbesturing en een nieuwe knoppenbesturing.

Op 16 juli verschijnt naast de game en een set Joy-Con-controllers in het thema van het Meesterzwaard en het Hyliaanse Schild ook een amiibo-figuur van Links jeugdvriendin Zelda en haar trouwe blauwe Loftwing. Bekijk de trailer voor meer informatie.

De amiibo van Zelda en Loftwing kan tijdens het verkennen van de bovenwereld of kerkers op elk moment gebruikt worden om een checkpoint te creëren en terug naar de lucht te keren. Wanneer spelers de amiibo opnieuw gebruiken wanneer ze zich in de lucht bevinden, of op één van de vele zwevende eilanden boven de wolken, keren ze terug naar het eerder gemaakte checkpoint.

De amiibo van Zelda en Loftwing verschijnt op 16 juli, tegelijk met The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Door de amiibo te gebruiken, creëren spelers een checkpoint waarmee ze tussen de lucht en de wereld eronder kunnen reizen.

 • 1 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  29 dagen geleden

  Ik heb vroeger veel Zelda gespeeld.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box