AMD/ATI moet zorgen voor backwards compatibiliteit Xbox 720

thumbnail

Het lijkt erop dat Microsoft bij AMD zal blijven als het gaat om de productie van toekomstige GPU’s voor het concern. Er zou al een deal zijn waarin staat dat AMD/ATI de grafische processor (GPU) zal produceren voor de volgende Xbox 360 (Xbox 720 genoemd tot dusver). De samenwerking zou volgens de Gamezine geen toevalstreffer zijn maar gebaseerd zijn op een feature die Microsoft wil integreren in hun nieuwe console: Backwards compatibiliteit.

De nieuwe console die in 2012 wordt verwacht lijkt te kunnen genieten van de aanwezigheid van de Xenos GPU in de Xbox 360. De huidige GPU van AMD is compatibel met Xbox 360 games en kan later dus verbeterd worden, waardoor het ook mogelijk zal zijn om Xbox 360 games te spelen op een nieuwe console voor de volgende generatie. AMD/ATI kan de nieuwe GPU dus deels baseren op de oudere GPU. De bron meldt dat niet alleen Xbox 360 games gedraaid kunnen worden op de volgende console, maar dat deze ook meer performance en verbeterde graphics zullen krijgen middels de nieuwe GPU.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik hoop dat de fouten dan wel grotendeels wegblijven 😉 Als dat lukt dan hoef die van mij niet backwards compatible te zijn:D

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Nou duurt nog wel ff voordat die xbox720 komt, maar als ie komt komt ie goed:D vraag me nu al af hoe de graphics er uit komen te zien.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ja ja, dus zelfde heat problemen als nu komen eraan ..lol. Typisch.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box