Ambitieuze horrorgame The Medium van Bloober Team komt op 3 september 2021 naar PS5

thumbnail

Open je ogen en dompel jezelf onder in de verontrustende en beklemmende sfeer… Bloober Team maakt vandaag bekend dat The Medium, de third-person psychologische horrorgame met next-gen Dual-Reality-gameplay, op 3 september 2021 naar het PlayStation 5-computerentertainmentsysteem komt. Nadat The Medium op 28 januari 2021 wereldwijd succesvol werd gelanceerd voor pc en Xbox Series X|S, brengt Bloober Team de game met veel plezier naar de PS5 om te profiteren van de consolehardware en de DualSense-controller. De game biedt spelers een meeslepende ervaring waarin ze twee werelden tegelijkertijd verkennen, vol schokkende momenten.

Bloober Team en de wereldwijd leidende uitgeefpartner Koch Media brengen The Medium met veel plezier naar winkels van over de hele wereld. De retailversie van de game verschijnt op 3 september voor pc, Xbox Series X|S en PS5, terwijl The Medium: Two Worlds Special Launch Edition ook beschikbaar komt in sommige landen. Deze speciale editie wordt vergezeld door een exclusieve Steelbook-hoes, de soundtrack van de game en een hardcover artboek van 32 pagina’s.

The Medium is een third-person psychologische horrorgame met innovatieve dual-reality-gameplay. Als Marianne, een medium dat verschillende paranormale vermogens kan gebruiken, kunnen spelers de echte wereld en de geestenwereld zowel afwisselend als gelijktijdig verkennen om een duister mysterie te ontrafelen dat wordt omringd door verontrustende geheimen, sinistere geesten en puzzels die alleen een medium kan oplossen.

The Medium is ontwikkeld en gepubliceerd door Bloober Team, en PEGI 18 beoordeeld. Het is het grootste en meest ambitieuze project van Bloober Team tot nu toe, zonder laadschermen en optimaal gebruikmakend van de nieuwste versie van de Unreal Engine 4. De game verschijnt op 3 september 2021 voor de PlayStation®5 en is momenteel al verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, en pc via Steam, Epic Games Store, GOG, en de Microsoft Store. Akira Yamaoka, bekend van zijn werk aan de Silent Hill-serie, en Arkadiusz Reikowski van het Bloober Team, werkten samen aan de originele ‘dual’-soundtrack van de game, waardoor beide werelden een geheel eigen sfeer krijgen.

Ga voor meer informatie over The Medium naar www.themediumgame.com;

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1049
  1 maand geleden

  Ik houd niet zo van horror games, meestal weinig inhoud.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box