Al 68 games op de Xbox Series zijn geoptimaliseerd

thumbnail

De backwards compatibiliteit van Xbox One games voor de Xbox Series X en S is een punt waarmee Microsoft zich wil onderscheiden. Via de Somosxbox lezen we dat niet alleen alle games draaien op de console, maar dat er ook al 68 games geoptimaliseerd zijn voor de next-gen console. De games hebben het ‘enhanced for Xbox Series X/S’-label, zoals we dat ook kennen voor de Xbox One X. Daarmee zijn de games geoptimaliseerd wat betreft ingame resolutie, maar ook qua framerate, daar waar ze 60 tot 120 frames per seconde draaien. Ook Ray Tracing is een kenmerk dat gezien mag worden als extra optimalisatie voor een backwards compatibel game. Welke games er precies allemaal geoptimaliseerd zijn tot dusver is niet bekend, maar de genoemde bron noemt dat het gaat om 68 games tot dusver.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box