Age of Heroes: NBA 2K21 MyTEAM Season 5 begint vandaag

thumbnail

2K heeft vandaag aangekondigd dat het volgende seizoen van MyTEAM is gearriveerd in NBA 2K21 op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Google Stadia en pc. De Modern Age versus de Golden Age van de NBA staat centraal en speler alter ego’s worden voorop gesteld. Van Modern Age heroes als Zion Williamson met zijn verpletterende dunks, tot het ervaren van de vliegende kracht van Golden Age hero Michael Jordan, MyTEAM Season 5 laat fans hun krachten ontketenen met nieuwe spelers, challenges, rewards en thematische hero-kaarten.

Als voortzetting van de structuur van het debuutseizoen in de geschiedenis van de franchise staan in Season 5 – Age of Heroes onder andere kracht, progressie en rewards centraal in een verscheidenheid aan nieuwe content voor ballers om van te genieten. Zo bevat Season 5:

 • Build Your Own Hero: Evolueer een Sapphire Evo LeBron James aan het begin van het seizoen in een Diamond;
 • Verzamel dertig gloednieuwe thematische hero-kaarten van de Modern en Golden Age van de NBA, waaronder superstars als Luka Doncic, Mitchell Robinson, Big Fella Shaq, Manu Ginobili en meer. Maak de set compleet voor een speciale reward die op een later moment bekend zal worden gemaakt;
 • Nieuwe Level 40 Prize: The Galaxy Opal Admiral – David Robinson;
 • Nieuwe legendarische signature challenge van zijne Airness, Michael Jordan;
 • Nieuwe MyTEAM Limited Grand Prize: verzamel alle vijf ringen om een Galaxy Opal Pau Gasol te verdienen;
 • Nieuwe spelers in de Exchange, waaronder Larry Legend en Khris Middleton;
 • Het $250.000 MyTEAM Unlimited Tournament gaat van start met 32 veelbelovende qualifiers die de strijd aan gaan op 20 februari in een knockout Tournament en waarvan de top tegenover elkaar komt te staan in de Grand Finals op 6 maart (de volledige regels kun je hier terugvinden) en;
 • Er is geen betere plek om All-Star te vieren dan in MyTEAM; stay tuned voor meer details.

Check het volledige Courtside Report voor alle details van het laatste seizoen, waaronder speler alter ego’s en de nieuwe begeleidende trailer.

Onthoudt dat alle voortgang die spelers maken op de PlayStation 4- en Xbox One-versies van NBA 2K21 door dual-access overgebracht worden naar respectievelijk de PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versies. Voor meer informatie ga je naar de dual-access FAQ.

Volg NBA 2K op TikTokInstagramTwitterYouTube en Facebook voor het laatste nieuws over NBA 2K21.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x