After Us is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S

thumbnail

Private Division en Piccolo Studio kondigen met trots aan dat After Us nu verkrijgbaar is voor pc, PlayStation®5 en Xbox Series X|S. Verken een surrealistische wereld als Gaia, de geest van leven, in een missie om een troosteloze en gebroken planeet te herstellen door de geesten van dieren tot leven te wekken. Deze derde-persoons actie-avonturengame combineert platformelementen met puzzelgameplay en de kenmerkende, emotionele verhalende stijl van Piccolo Studio om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Lukt het jou om de duisternis terug te dringen en hoop terug te brengen in de wereld van After Us?

Spelers reizen in After Us door verschillende biomen: loop voorzichtig over koorden, hoog boven de woestenij van een stad in verval, navigeer de verraderlijke wateren rond gezonken schepen en ontwijk dodelijke vallen terwijl je vlucht voor het waakzame oog van de Devourers, de logge, met olie bedekte vijanden die er alleen op uit zijn om al het resterende leven te verorberen. Met haar levensstoot-vaardigheid straalt Gaia energie en licht uit om verloren akkers te herstellen, enorme bomen uit de grond te laten schieten en nieuwe paden te ontgrendelen voor haar reis.

“Met After Us wilden we een game maken die spelers inspireert en uitdaagt,” aldus Jordi Ministral, Game Director bij Piccolo Studio. “Centraal staat de vraag wat voor wereld we mogelijk achterlaten. Hoewel de game af en toe duister lijkt, wilden we uiteindelijk een boodschap van hoop meegeven en we kunnen niet wachten om de reacties van de spelers te zien.”

In After Us zijn er meer dan 100 verschillende geesten van dieren te verzamelen. Je komt meer te weten over het lot van verschillende majestueuze wezens, zoals de laatste walvis, de laatste adelaar die gekooid is en het laatste hert dat opgejaagd is. Elke nieuwe omgeving biedt nieuwe uitdagingen en beschrijft de laatste momenten van deze dieren voor hun climactische wedergeboorte. Naast deze grote geesten kun je tal van andere wilde dieren ontdekken, waaronder katten, eekhoorns, vissen, paarden en meer. Als je ze eenmaal hebt gevonden, beginnen deze dieren overal in de wereld te verschijnen: ingetogen spirituele reflecties van de aardbewoners van weleer.

After Us daagt spelers uit om via beeldende en sfeervolle omgevingsverhalen te ontdekken wat onze planeet is overkomen. Je zult prachtige uitzichten en uitgestrekte landschappen vol vernieling tegenkomen, wat gelegenheid biedt voor momenten van reflectie. Welke keuzes hebben geleid tot het ontstaan van deze woestenij? Spelers ontgrendelen verborgen herinneringen om te leren over de tragedie en schoonheid van het dagelijks leven. Er zijn puzzels om op te lossen, die een glimpje laten zien van de vernietigende acties die tot deze wereld hebben geleid. En door deze mysteriën te ontrafelen, ontdekken spelers uiteindelijk het hele verhaal achter After Us.

After Us is niet alleen bedoeld voor vermaak, maar ook om spelers te verlichten. We zijn ontzettend trots om vandaag deze titel te lanceren,” aldus Naomi Steele, Senior Producer bij Private Division. “Piccolo Studio toont zijn kracht en vaardigheid door een onconventionele game te maken die ongetwijfeld een hartverwarmende en ontroerende indruk zal achterlaten.”

After Us is nu verkrijgbaar voor pc op Steam, PlayStation®5 en Xbox Series X|S voor € 29,99 (adviesverkoopprijs). After Us  heeft de classificatie PEGI 12. Wil je meer weten over After Us? Abonneer je op YouTube, volg ons op Twitter, word fan op Facebook, volg ons op Instagram en check www.afterusgame.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx