Destiny 2’s nieuwe seizoen genaamd Season of the Deep is nu beschikbaar

thumbnail

Bungie heeft vandaag het nieuwe seizoen van Destiny 2 genaamd Season of the Deep gelanceerd. Het nieuwe seizoen bevat onder andere nieuwe activiteiten, wekelijkse verhaalmissies, een gloednieuwe dungeon, nieuwe en bijgewerkte wapens en gear en Crucible-updates. Daarnaast werkt Bungie samen met PlayStation om iconische personages en werelden van meerdere studio’s naar Destiny 2 te brengen.

Season of the Deep
In Season of the Deep keren spelers terug naar Titan om een vreemd signaal te onderzoeken dat onder de Methaanzee vandaan komt. Spelers die de Season Pass bezitten, krijgen toegang tot wekelijkse Deep Dive-missies, de seizoensactiviteit Salvage en een gloednieuwe Fishing-activiteit.

Aanstaande vrijdag om 19:00 uur lanceert een nieuwe dungeon. Guardians die klaar zijn om in het diepe te duiken vinden hier een nieuwe uitdaging en krijgen de kans om nieuwe schatten te bemachtigen. Dit is de eerste van twee dungeons die dit jaar worden gelanceerd en is alleen beschikbaar voor spelers die de Lightfall + Annual Pass of de Lightfall Dungeon Key bezitten.

Spelers die de nieuwe Aquanaut-titel willen bemachtigen, kunnen de Seal gedurende het hele seizoen vrijspelen. Na het behalen van de titel kunnen spelers de nieuwe Aquanaut-speld via Bungie Rewards kopen en aan hun collectie toevoegen. Gedurende Season of the Deep komen er ook andere Bungie Rewards beschikbaar die gekoppeld zijn aan in-game-prestaties.

PlayStation Partnership In-Game Items
Spelers kunnen zich vanaf vandaag ook uitrusten met armor en finishers geïnspireerd op PlayStation-favorieten Aloy, Kratos en Jin Sakai. Andere fan-favoriete game-items zijn ook verkrijgbaar via Eververse op alle platformen, zoals een Clicker Ghost Shell, Sparrow en schip. Er is zelfs een emote geïnspireerd op de gouden bout van Ratchet & Clank.

Armor Ornament Bundels

 • Hunter – Annointed Hunter
 • Titan – Godsbane
 • Warlock – Ancestral

Endless Roamer Finisher Bundle

 • From Nowhere
 • Whirling Chaos
 • Perfect Strike

Cordyceps Bundle

 • Clicker (Ghost)
 • Blooming Terror (Ship)
 • Quarantine Runner (Sparrow)

Emote

 • Gadgeteer

Crucible Updates
Dit seizoen voegt nieuwe updates toe aan de PvP-ervaring, waaronder de vernieuwde Meltdown-map, en Trials of Osiris-updates. Lees voor meer informatie over de updates deze blog van Bungie van 4 mei 2023.

Guardian Games and Guardian Games Cup 2023 Winners
Het Guardian Games-evenement van dit jaar is tot een einde gekomen met de Titan-class als winnaar! Het Titan-standbeeld staat het hele jaar in de Tower om de overwinning te vieren.

Voor het tweede jaar op rij is er in samenwerking met de Bungie Foundation door teams uit de hele wereld geld opgehaald tijdens de Guardian Games Cup. Uiteindelijk werd er een bedrag van $145,000 opgehaald voor Direct Relief en het International Rescue Committee. De vier beste teams in de categorieën Charitable en Technical ontvangen prijzen voor hun prestaties.

Winnaars

Charitable category

 1. DEVELOPERS DEVELOPERS DEVELOPERS
 2. Lost City Guardians
 3. Destiny 2 Japan Creator
 4. Metagalactic Boomers

Technical category

 1. Popcorn
 2. Ursidae
 3. Prayer
 4. Lighthouse Community Team

Season of the Deep is vanaf vandaag beschikbaar in Destiny 2.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  mopal
  Gast
  mopal
  15 dagen geleden

  So cool! A large number of customers from all over the world come to spend their summer vacation papa’s burgeria io.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx