Achtste strijder van de Ravenswatch arriveert op 16 november

thumbnail

De nachtmerries hebben de beroemdste trickster ooit in de val laten lopen! Terwijl hij zocht naar wat van hem is gestolen, is een achtste gevallen held gedwongen om toe te treden tot de Ravenswatch. Na talloze jaren training, had deze meester van vechtkunst en listen bijna een almachtige status bereikt. Nu hij weer sterfelijk is geworden, kan hij alleen nog vertrouwen op zijn eeuwenlange ervaring en de steun van degenen die hij verachtte, terwijl hij probeert zijn goddelijke essentie te heroveren.

Bekijk deze video om te zien wie de nieuwe held is:
https://youtu.be/1fHEoBIoCIg

Iemand helpen die eerder op je neerkeek is geen gemakkelijke taak. Zijn onsterfelijkheid maakte hem zo arrogant. Maar nu hij zijn kracht is verloren, zijn de zaken er niet echt op vooruitgegaan – integendeel. Hij is verbitterd en wordt geplaagd door de duisterste emoties. Ondanks dit alles, is hij zijn gevoel van superioriteit nooit kwijtgeraakt. Het wordt niet makkelijk om met hem samen te werken, maar je kunt zijn unieke vaardigheden goed gebruiken als je een kans wilt maken tegen de Nightmare-hordes.

Wanneer je je krachten bundelt met Sun Wukong, accepteer je dat je het op scherpst van het zwaard zult strijden. De voormalige god is zeer zelfverzekerd en nergens bang voor. Het is voor hem de gewoonste zaak van de wereld om meerdere vijanden in zijn eentje aan te vallen. Daarbij gebruikt hij zijn wendbaarheid om snel als de wind van de ene naar de andere vijand te schieten, en dankzij zijn beheersing van vele gevechtshoudingen is hij elke situatie de baas. Hij beschikt ook over een unieke pareertechniek die hij – met de juiste timing – zonder pauze kan blijven gebruiken, om ook de lastigste situaties te overleven. Alleen een koelbloedige specialist kan een dodelijke aanval afweren met een eenvoudige handbeweging.

Als je nog steeds niet overtuigd bent van de voordelen die deze bondgenoot biedt, weet dan dat de Monkey King vele listen met zich meebrengt, aan jou de taak ze allemaal te onthullen. Zijn klonen en transfiguraties bieden je het voordeel van de verrassing, wat je zeker kunt gebruiken in de strijd tegen de Nightmare-hordes.

De roguelike Ravenswatch is nu in vroegtijdige toegang verkrijgbaar, en kan solo of co-op met vier spelers gespeeld worden. De game is ontwikkeld door Passtech Games, de studio die ook het populaire Curse of the Dead Gods maakte. De huidige versie van Ravenswatch heeft zeven speelbare helden en de eerste twee hoofdstukken van de game, maar krijgt regelmatig updates, waardoor twee nieuwe helden en een derde hoofdstuk worden toegevoegd, totdat de game in 2024 verschijnt voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx