Aankondiging van nieuwe Returnal vandaag verwacht

thumbnail

Housemarque zal vandaag een aankondiging doen omtrent de Returnal-franchise. Wellicht dat er een nieuwe game uit zal gaan komen in de nabije toekomst. Het spel kwam eerder uit voor de PC en PlayStation 5. In een Tweet laat de studio een screenshot zien van Returnal-heldin Selene.

Returnal is een intense, sciencefiction-actiegame ontwikkeld door Housemarque, exclusief uitgebracht voor de PlayStation 5. In het spel volgen spelers de reis van Selene, een ruimteverkenner gestrand op de mysterieuze planeet Atropos. Atropos is een constant veranderende wereld vol met vijandige wezens en verborgen geheimen. Wat Returnal echt onderscheidt, is het roguelike-element, waarbij elke keer dat Selene sterft, ze weer tot leven wordt gebracht, maar de wereld om haar heen verandert, waardoor spelers zich constant moeten aanpassen en nieuwe strategieën moeten bedenken. Met zijn uitdagende gameplay, verbluffende graphics en meeslepende verhaal heeft Returnal veel lof ontvangen van zowel spelers als critici.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  1 maand geleden

  Was de tweede roguelike game die ik gespeeld heb.De science fiction setting hebben ze hier echt heel goed voor gebruikt.Verwacht veel van de tweede.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx