NVIDIA-app beta van start met een Game Ready Driver die Nightingale optimaliseert met DLSS 3 en Reflex

thumbnail

De nieuwste NVIDIA Game Ready Driver wordt gelanceerd samen met een beta voor de nieuwe NVIDIA-app, de essentiële partner voor gamers en ontwerpers met NVIDIA GPU’s in hun pc’s en laptops. De NVIDIA-app beta is een eerste stap om het NVIDIA Control Panel en de GeForce Experience te moderniseren en te verenigen.

Deze Game Ready Driver ondersteunt Nightingale, een nieuwe PVE open wereld survival crafting game met DLSS 3 en Reflex.

NVIDIA App beta nu beschikbaar om te downloaden

Of je nu een liefhebber van games bent of content creëert, de NVIDIA-app vereenvoudigt het proces om je pc up-to-date te houden met de nieuwste NVIDIA drivers en maakt het mogelijk om NVIDIA-applicaties zoals GeForce NOW, NVIDIA Broadcast en NVIDIA Omniverse snel te vinden en te installeren.

Met een uniform GPU-controlecentrum biedt de NVIDIA-app fijnafstelling van game- en driver-instellingen vanaf één plek, terwijl een opnieuw ontworpen overlay voor in-game wordt geïntroduceerd voor gemakkelijke toegang tot krachtige tools voor gameplay-opname, overlays voor prestatiebewaking en gameverbeterende filters, inclusief innovatieve nieuwe AI-filters voor GeForce RTX-gebruikers.

Deze eerste betaversie bevat veel van de topfuncties van onze bestaande apps, optimaliseert de gebruikerservaring, bevat een optionele login om bundels en beloningen in te wisselen en introduceert nieuwe RTX-mogelijkheden om je game- en creatieve ervaringen te verbeteren.

De NVIDIA-app bevat ook nieuwe AI-gestuurde Freestyle Filters. RTX HDR voegt naadloos HDR (High Dynamic Range) toe aan SDR (Standard Dynamic Range) games op HDR schermen, terwijl RTX Dynamic Vibrance de NVIDIA Control Panel Digital Vibrance functie verbetert, waardoor de visuele helderheid in games verder verbetert.

GeForce Gamers kunnen de NVapp beta hier downloaden.

Meer Game Ready goodies en upgrades:
De nieuwe Game Ready Driver voegt optimale instellingen toe voor 4 nieuwe games:

 • Granblue Fantasy: Relink
 • Nightingale
 • Pacific Drive
 • Skull and Bones

Over Game Ready Drivers
GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor uw favoriete games omdat ze nauwkeurig zijn afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid zijn getest op duizenden desktop- en laptophardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

Het Game Ready Driver-programma van NVIDIA is van meet af aan opgezet als methode om de best mogelijke game-ervaring te bieden. Dit programma creëert een synergie met game-ontwikkelaars en zorgt voor een regelmatige uitwisseling van pre-release game builds en drivers. We werken samen aan het vinden van optimalisaties en het oplossen van problemen en itereren builds op basis daarvan om ervoor te zorgen dat zowel de game als de Game Ready Driver de hoogste kwaliteit en prestaties leveren bij de lancering.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx