NVIDIA COMPUTEX-nieuws over gaming en content: 12 nieuwe DLSS-games

thumbnail

Tijdens de NVIDIA COMPUTEX 2022 keynote vandaag, hebben we laten zien hoe het RTX-momentum blijft groeien, met de cinematische look van ray tracing en prestatieverhogende AI die de volgende generatie content definiëren.

Er zijn nu meer dan 250 RTX-games en applicaties beschikbaar, een verdubbeling sinds COMPUTEX vorig jaar en GeForce gamers blijven upgraden, met meer dan 30% nu op RTX hardware, rapen meer dan 1 en een half miljard uur speeltijd bij elkaar met RTX ON!

Games zijn koning op COMPUTEX
NVIDIA DLSS blijft de standaard zetten voor superresolutie met de beste prestaties en beeldkwaliteit in zijn klasse, en is nu geïntegreerd in meer dan 180 games en applicaties! Op COMPUTEX zit DLSS in de games die gamers willen spelen, met 12 nieuwe games die zijn toegevoegd aan de steeds groeiende bibliotheek.

DLSS verdubbelt framerates in HITMAN 3
De ontwikkelaars van het veelgeprezen HITMAN 3 hebben aangekondigd dat ze op 24 mei NVIDIA DLSS zullen toevoegen, samen met ray traced ondoorzichtige reflecties en ray traced schaduwen. Met alle opties op maximum en ray tracing ingeschakeld, verhoogt NVIDIA DLSS de framerates van HITMAN 3 met meer dan 2X bij 4K.

GeForce-gamers kunnen vandaag, 24 mei om 15.00 uur CEST, ook de GeForce Game Ready Driver voor HITMAN 3 verkrijgen via de GeForce Experience-app. De driver zorgt ook voor de beste ervaring in My Time At Sandrock en Sniper Elite 5.

Meer games verbeterd met DLSS, Reflex en ray tracing
Ander gamenieuws dat tijdens COMPUTEX werd aangekondigd, is onder meer:

  • F1 22 wordt op 1 juli gelanceerd met DLSS en ray traced ondoorzichtige reflecties, ray traced transparante reflecties, ray traced ambient occlusion en ray traced schaduwen.
  • Icarus zal in juni NVIDIA Reflex-ondersteuning toevoegen voor lagere latency en betere reactiesnelheid in de game.
  • Deep Rock Galactic is bijgewerkt met DLSS en NVIDIA DLAA.  Het inschakelen van NVIDIA DLSS geeft gamers tot 60% meer prestaties.
  • Loopmancer zal DLSS en ray traced reflecties ondersteunen wanneer het deze zomer wordt gelanceerd. Met DLSS ingeschakeld verspringen de prestaties met meer dan 2X bij maximalisatie op 4K met ray tracing ingeschakeld.
  • Warstride Challenges is nu beschikbaar met DLSS en NVIDIA Reflex. Als je beide hebt ingeschakeld, kun je je prestaties bij 4K met 2X verbeteren en de systeemlatency tot 53% verlagen.
  • LEAP zal DLSS ondersteunen wanneer het op 1 juni in Early Access komt. DLSS levert een prestatie upgrade van meer dan 2X in de game.
  • Vampire: The Masquerade – Swansong is nu verkrijgbaar en krijgt een DLSS prestatie-upgrade van meer dan 2X, zodat alle GeForce RTX 30 Series GPU’s 60 FPS halen op 4K bij maximale instellingen.
  • Raji: An Ancient Epic lanceert 24 mei en zal DLSS ondersteunen, samen met ray traced reflecties, ray traced ambient occlusion en ray traced schaduwen. NVIDIA DLSS verhoogt de prestaties tot 3X bij 4K en meer dan 2X bij andere resoluties, zodat je Raji: An Ancient Epic in al zijn glorie kan ervaren aan meer dan 60 FPS.
  • Turbo Sloths lanceert deze zomer en zal DLSS ondersteunen, samen met ray traced reflecties en ray traced schaduwen, waarbij DLSS de prestaties met meer dan 2X verhoogt.
  • Propnight zal op 24 mei upgraden naar NVIDIA DLSS, waardoor de prestaties tot 85% toenemen bij 4K.
  • Hydroneer is nu beschikbaar met NVIDIA DLSS en krijgt een prestatieboost tot 50%, waardoor elke GeForce RTX-gamer op 4K kan gamen met maximale instellingen bij meer dan 60 FPS.
  • My Time At Sandrock wordt op 26 mei gelanceerd met NVIDIA Reflex met een 34% vermindering in latency.
  • Ghost heeft nu een DLSS-upgrade beschikbaar die de prestaties tot wel 70% verhoogt, zodat elke GeForce RTX-gamer Ghost op zijn allerbest kan ervaren en ervan kan genieten.
  • Soda Crisis lanceert vanavond met NVIDIA Reflex met een 23% latency verbetering.

NVIDIA stimuleert ook de adoptie van andere geavanceerde gamingtechnologieën zoals NVIDIA Reflex, dat nu wordt ondersteund in 38 games, 22 beeldschermen en 45 muizen. Met meer dan 20M gamers die elke maand met Reflex ON spelen, is Reflex een van NVIDIA’s meest succesvolle technologieën geworden.

Nieuwe GeForce RTX-laptops voor gaming en creatie
Het momentum voor laptops zet door op COMPUTEX 2022 omdat NVIDIA een grote groei blijft zien in zowel gaming- als studioplatformen. Deze laptops zijn voorzien van 4e generatie Max-Q technologieën die de snelste, meest efficiënte laptops aandrijven.

Enkele van de nieuwste GeForce RTX gaming laptops die op COMPUTEX worden getoond:

  • MSI Raider GE67 HX – met maximal een GeForce RTX 3080 Ti;
  • ASUS ROG Flow X16 – met maximal een GeForce RTX 3070 Ti;
  • Gigabyte Aorus 17X – met maximal een GeForce RTX 3080 Ti.

Enkele van de nieuwste GeForce RTX Studio laptops die op COMPUTEX worden getoond:

Met deze toevoegingen én meer, zijn er nu in totaal meer dan 180 GeForce RTX-laptopmodellen.

  • 0 0 stemmen
    Artikelbeoordeling
    Abonneer
    Abonneren op
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

    0 Reacties
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties

    Naar boven
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx