NVIDIA Reflex komt naar ‘iRacing’ en ‘SUPER PEOPLE’ beta

thumbnail

Februari is een drukke maand geweest voor het NVIDIA Reflex-team. NVIDIA Reflex blijft uitbreiden naar nieuwe genres in gaming met iRacing en SUPER PEOPLE die Reflex-ondersteuning toevoegen deze maand en ondersteuning voor Shadow Warrior 3 komt op 1 maart. Deze maand was er ook de release van een nieuwe Reflex-compatibele monitor, nieuwe updates voor de NVIDIA Reflex Analyzer en nog veel meer.

NVIDIA Reflex blijft systeemlatency verlagen in nieuwe games en nieuwe genres

Nadat ondersteuning was toegevoegd aan acht van de top tien first-person shooters, breidde Reflex de ondersteuning uit tot buiten het first-person shooter genre toen de technologie werd toegevoegd aan F.I.S.T, een platformgame en God of War, een actie-avonturengame.

iRacing krijgt NVIDIA Reflex!

Deze maand betreedt Reflex het race genre en het is nu beschikbaar in iRacing, ‘s werelds toonaangevende online racesimulator. Omdat precisie en milliseconden belangrijk zijn, zorgt het verminderen van systeemlatency in iRacing voor de meest responsieve rijervaring. Door NVIDIA Reflex in iRacing in te schakelen, kan de systeemlatency met wel 20% worden verminderd.

SUPER PEOPLE beta krijgt een latency reductie tot 50%, samen met NVIDIA DLSS!

Wonder Games’ SUPER PEOPLE beta is een grote hit op Steam – honderdduizenden gamers stroomden direct naar de super-fun, super-powered battle royale arena’s toe, waardoor de ontwikkelaars overtuigd werden om SUPER PEOPLE beta online te houden.

Elke week worden er updates en nieuwe content toegevoegd en met de meest recente update profiteert de bèta van SUPER PEOPLE nu van de toevoeging van NVIDIA Reflex en NVIDIA DLSS. Met ray tracing toegevoegd bij de lancering, zullen GeForce RTX gamers de ultieme ervaring hebben in deze titel.

Door gebruik te maken van NVIDIA Reflex kunnen spelers in SUPER PEOPLE hun systeemlatency tot wel 50% verlagen, waardoor ze online beter kunnen concurreren en mogelijk de overwinning behalen in de arena’s waar iedereen het voor het zeggen heeft.

Nog meer Reflex:

Shadow Warrior 3 lanceert op 1 maart met NVIDIA Reflex-ondersteuning.
Deze maand is een nieuwe Reflex-ondersteunende monitor gelanceerd, de Lenovo Legion Y25g-30 (24,5″ 360Hz 1080p)
Onze nieuwste GeForce Experience update brengt automatische NVIDIA Reflex Analyzer-configuratie naar de gratis app, waardoor latency metingen een 1-klik ervaring worden en ongelooflijk makkelijk te gebruiken zijn. Zie het in actie in deze video en leer meer in dit GeForce.com artikel.
De resultaten van de System Latency Challenge zijn te vinden in dit GeForce.com artikel.

  • 0 0 stemmen
    Artikelbeoordeling
    Abonneer
    Abonneren op
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

    0 Reacties
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties

    Naar boven
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx