Bereid je voor op Genshin Impact, gelimiteerde beta komt naar GeForce NOW

thumbnail

Deze GFN donderdag komt met het nieuws dat Genshin Impact, de populaire open-wereld actie-RPG, dit jaar naar de cloud zal komen, in een beperkte beta.

Bovendien zaten de CES-aankondigingen van dit jaar vol met nieuws voor GeForce NOW. Battlefield 4: Premium Edition en Battlefield V: Definitive Edition voegen zich bij de opwindende verzameling van Electronic Arts-titels die vanuit de cloud worden gestreamd. Bovendien is er een GeForce NOW-promotie beschikbaar voor AT&T 5G-klanten en GeForce NOW zal later dit jaar te streamen zijn op Samsung TV’s.

En zoals altijd, voor de eerste GFN Donderdag van de maand hebben we de lijst van nieuwe games die de GeForce NOW-bibliotheek vervoegen. In januari komen er acht titels bij in de cloud, waarvan er twee deze week klaar zijn om te streamen.

Genshin Impact komt naar GeForce NOW

Maak je klaar voor een episch fantasy avontuur, Traveler. Genshin Impact komt naar GeForce NOW in een gelimiteerde beta voor GeForce NOW-gebruikers op Windows pc’s. Om te weten of je toegang hebt tot de beta, kunnen leden met een miHoYo-account zoeken naar Genshin Impact in de Windows-app van GeForce NOW om te zien of de beta beschikbaar is.

Je bent een reiziger van een andere wereld, gestrand in het mysterieuze en fantastische land van Teyvat. Ga op reis om je verloren broer of zus terug te vinden en verken de zeven districten, elk bewaakt door zeven elementaire goden die bekend staan als de Archons.

Manipuleer en beheers de verschillende elementen om vijanden te verslaan en uitdagende puzzels op te lossen. Ontmoet de inwoners van Teyvat en stel je groep samen uit meer dan 40 speelbare personages – en er komen er nog meer – elk met unieke vaardigheden, verhalen, persoonlijkheden en vechtstijlen. Beleef een meeslepende campagne, stort je alleen in gevechten of nodig vrienden uit om mee te doen aan je avonturen in een uitgestrekte magische wereld.

ICYMI: GeForce NOW-aankondigingen van CES

Leden kunnen nu Battlefield 4: Premium Edition spelen om ongeëvenaarde vernietiging te omarmen en de ultieme oorlog ervaren in Battlefield V: Definitive Edition, te streamen vanuit de cloud.

Deze nieuwe toevoegingen zullen zich aansluiten bij de bestaande EA-catalogus die beschikbaar is voor GeForce NOW-leden, waaronder de immens populaire, razendsnelle hero-shooter Apex Legends, die al door meer dan 1 miljoen leden wordt gestreamd.

Voor de mobile gamer hebben AT&T en NVIDIA hun krachten gebundeld als samenwerkende partijen in 5G technische innovatie om een van ‘s werelds beste game-ervaringen te leveren. Om dit te vieren, loopt er een speciale promotie voor bepaalde AT&T 5G-abonnees.

Van het kleine scherm naar het grote scherm, kijk uit naar GeForce NOW op geselecteerde Samsung tv’s later dit jaar.

  • 0 0 stemmen
    Artikelbeoordeling
    Abonneer
    Abonneren op
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

    0 Reacties
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties

    Naar boven
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx