2K maakt meer details bekend over de MyCAREER-modus van NBA 2K21

thumbnail

In aanloop naar de release op 4 september heeft 2K vandaag details bekendgemaakt over de nieuwe NBA 2K21 MyCAREER-modus voor de huidige generatie consoles. In NBA 2K21 staat een nieuw MyCAREER-verhaal centraal waarin jouw speler de weg aflegt van high school naar college – met tien officieel gelicentieerde college programs – om uiteindelijk de NBA te bereiken. Spelers hebben ook de mogelijkheid om van de zon te genieten op 2K Beach, de nieuwste Neighbourhood die naar NBA 2K21 komt!

Het MyCAREER-verhaal van NBA 2K21 – The Long Shadow – vertelt het verhaal van Junior, de zoon van een geliefde basketballer die de uitdaging aangaat om in de NBA mee te spelen waarbij hij de balans probeert te vinden tussen zijn vaders nalatenschap en het aan zijn eigen weg timmeren tijdens high school en college. Om deze reis authentieker en realistischer te maken, bevat NBA 2K21 tien officieel gelicentieerde college programs waaruit je tijdens het verhaal kunt kiezen: Michigan State, UConn, Florida, Gonzaga, Syracuse, Texas Tech, Oklahoma, UCLA, Villanova University en West Virginia. Spelers worden vergezeld door de met topspelers bezaaide MyCAREER cast, waarin onder meer Jesse Williams, Dijmon Hounsou, Mirelle Enos, Michael K. Williams, en coveratleten Damian Lillard en Zion Williamson hun kunsten vertonen.

2K Beach is de nieuwste locatie in de Neighbourhood waar spelers hun dagelijkse 2K-basketbalervaring kunnen beleven. Doe met je crew mee aan de drie tegen drie streetball runs, de iets serieuzere vijf tegen vijf ProAm games of doe mee aan tal van evenementen die des te meer redenen geven om het hele jaar door telkens terug te komen.

Lees hier alle nieuwe details over de MyCAREER-modus en de nieuw toegevoegde Neighbourhood.

NBA 2K21 verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia en pc en is nu beschikbaar voor pre-order. De next-gen versie, waarover later meer informatie wordt gegeven, verschijnt dit najaar op PlayStation 5 en Xbox Series X.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x