YS IX : Monstrum Nox – Release date aangekondigd

thumbnail

NIS America heeft het juist aangekondigd! YS IX : Monstrum Nox zal verschijnen op 5 februari 2021 in Europa op PS4. De PC en Switch-versies zullen beschikbaar zijn in de zomer 2021.

Gerenommeerde avonturier Adol “the Red” Christin en zijn metgezel Dogi komen aan in Balduq, een stad die door het Romun-rijk is geannexeerd, maar Adol wordt vastgehouden voordat hij voet binnenstapt. In de gevangenis ontmoet hij een mysterieuze vrouw, Aprilis genaamd, die hem verandert in een Monstrum, een wezen met bovennatuurlijke gaven en de kracht om monsters te bezweren.

Nu moet Adol een bondgenoot zijn met zijn collega Monstrums om de angstaanjagende bedreigingen die uit een duistere dimensie komen, de Grimwald Nox genaamd, af te weren en de mysteries van de Monstrum-vloek en de waarheid achter de onrust binnen Balduq te ontrafelen.

  • FEARED PROTECTORS: Speel als een van de zes beruchte Monstrum, elk met hun eigen unieke gaven die vaardigheden verlenen zoals het schalen van steile muren of het detecteren van verborgen voorwerpen om de stad te beschermen tegen schimmige wezens.
  • THE WORLD WITHIN THE WALLS: Verken de enorme stad, accepteer speurtochten om de stedelingen te helpen en ga de Grimwald Nox binnen om de bedreigingen voor Balduq te overwinnen
  • STRENGTH OF THE NIGHT: Met bekende mechanismen zoals Flash Dodge en Flash Guard kun je je vijanden te slim af zijn, terwijl nieuwe toevoegingen zoals Gifts en Boost Mode je vechtvermogen verder vergroten.
0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x