Zuid-Afrika tijdens het WK niet bezaaid met Xbox 360’s

thumbnail

Een Zuid-Afrikaanse distributeur heeft de MCVUK laten weten dat men geen vertrouwen heeft in de Xbox 360. Veel retailers in het land zullen dan ook geen Xbox 360 meer in de rekken zetten vanwege ‘bezorgdheid rondom de betrouwbaarheid van de console’. Men zou veel te maken hebben gehad met Red Ring of Death (RRoD) problemen die enkele jaren geleden ook in Europa en Amerika veel voor zijn gekomen. Men laat weten:

“De Xbox 360 heeft een moeilijke tijd achter de rug in Zuid-Afrika. De console is geplaagd met een hoge failure rate van de hardware toen deze werd gelanceerd op de markt. Inmiddels is de console verdwenen bij veel retail winkels in het land.” De PlayStation 3 zal daarvan dus veel profeit gaan hebben met het WK dat binnenkort zal starten in het land, daar waar de Xbox 360 hoogstwaarschijnlijk moeilijk of niet te krijgen zal zijn. Microsoft gaf onlangs nog wel aan dat de betrouwbaarheid van de Xbox 360 in de afgelopen tijd flink verbeterd is. Daar hechten de Zuid-Afrikanen echter weinig waarde aan.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Tja het is wel zonde dat Zuid-Afrika een beetje in het verleden blijft hangen.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Als iedereen in Afrika zo denkt dan koopt toch niemand meer een Xbox 360 daar. Zou dus ook nutteloos zijn om verder te gaan met de verkoop

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

5 % technische problemen en 25 % van de eigenaar die niet goed of niet zuinig op de spullen let zou je bedoelen ik heb 2 xboxen en ps3 een oude en een nieuwe versie xbox 360 nooit problemen mee gehad en toch bliven er mensen door zeuren zieliige figuren zijn dat

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Ben zelf een PS3 gamer, maar vindt het zelf wel beetje overdreven van Zuid-Afrika als of elke xbox 360 gamer daar last heeft van Red Ring of Death.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Volgens mij worden er in een aantal landen nog flink gebruik gemaakt van de PS2. Plus lang niet iedereen heeft het geld voor een PS3. Waarschijnlijk zijn er inderdaad veel mensen die wachten op een PSP2 of misschien overgestapt naar de DSi. PS3 verkoopt gelukkig wel steeds beter en ik ben er van overtuigd dat dit alleen maar toeneemt.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Die slechte start zal microsoft nog heel lang gaan opbreken. Het viel me ook al op, dat ze in Denemarken ook heel weinig xbox360 games te koop hadden staan. Dit vergeleken met de PS3 vond ik erg opvallend.


Naar boven
6
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x