Zo’n 20% van de medewerkers heeft Infinity Ward verlaten

thumbnail

De studio van Infinity Ward heeft flink wat lege stoelen op dit moment. Er zijn namelijk weer enkele medewerkers weggegaan waarmee de teller op dit moment op 18 uit komt. Dit komt neer op 20% van de medewerkers die inmiddels zijn verdwenen bij de ontwikkelaar van de Call of Duty: Modern Warfare games. Senior designers Mohammad Alavi, Chad Grenier en Brengt McLeod zijn inmiddels weg net als Jason McCord en Chris Lambert, een designer en programmeur. Of ook zij allen in gaan trekken bij Respawn Entertainment, het nieuwe bedrijf dat vrijwel geheel bestaat uit oud-medewerkers van Infinity Ward en is opgericht door de creators van IW, is onbekend.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik hoop juist op extra motivatie van de overgebleven mensen om er iets extra’s van te maken. Soms is een flinke schop binnen de organisatie wel eens goed. En als Respawn hun creatieve vrijheid goed gaan gebruiken, dan is iedereen er beter op geworden. Let wel. Dit is mijn hoop. Nu nog de realiteit.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik vraag me dan af of de nieuwe Call of Duty nog net zo populair zal zijn als met het oude Infinity Ward team. Misschien Dat Respawn Entertainment zelf aan een gelijkwaardige game gaat werken, alleen dan onder een andere naam.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box