ZeniMax Media verwerft Escalation Studios

thumbnail

ZeniMax Media, Inc. – hoofdbedrijf van videogame-uitgever Bethesda Softworks – kondigt aan dat het Escalation Studios heeft verworven, dat is gelokaliseerd in Dallas, TX. Opgericht in 2007 door veteranen uit de industrie, Tom Mustaine en Marc Tardif, heeft Escalation’s team geholpen met het opbouwen en ondersteunen van enkele van de grootste franchises uit de industrie, inclusief id Software’s prijswinnende first-person shooter, DOOM, die in 2016 verscheen.

“We waren meermaals onder de indruk van het team bij Escalation dat Tom en Marc hadden samengesteld,” aldus Todd Vaughn, Vice President of Development bij Bethesda. “Hun toewijding naar kwaliteit en innovatie heeft verschillende bijdrages geleverd tot projecten waar we samen aan hebben gewerkt. We zijn dan ook verheugd hen te mogen verwelkomen bij ZeniMax.”

Escalation is momenteel samen aan het werken aan enkele projecten met studio’s uit de ZeniMax-familie en zal een bijdrage blijven leveren aan titels voor pc, console, mobile en VR.

“ZeniMax’s studio’s zijn verantwoordelijk voor enkele van de meest iconische games uit de industrie,” aldus Marc Tardif, Co-Managing Director bij Escalation Studios. “Deel uitmaken van deze fantastische familie van ontwikkelaars is een eer voor iedereen hier van onze studio.”

“We zijn trots op het ongelofelijke team dat heeft geholpen om van Escalation zo’n succes te maken,” voegt Tom Mustaine Co-Managing Director van Escalation Studios eraan toe. “We kunnen niet wachten om te zien wat de studio kan met de steun van zo’n fantastisch bedrijf als ZeniMax.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x