Zeer positieve reviews voor Mass Effect Legendary

thumbnail

De eerste reviews van Mass Effect Legendary zijn verschenen. Hoewel wij nog bezig zijn met de PlayStation 4/5-versie van de game, hebben sommige media het spel al beoordeeld. De Press Start Australie gaf de Xbox versie van de game een 9.5 uit 10, gevolgd door een 9.2 van de Somosxbox. Vandal en MGG Spain gaven een 9 en de Hobby Consolas gaf het spel een 8.9. De Jeuxvideo is iets milder wat betreft haar waardering en gaf het spel een 8 uit 10. Meest positief is Attack of the Fanboy over de PS4-versie. Deze krijgt de maximale score, namelijk een 10. Het bekende Game Informer geeft dezelfde versie een 9 uit 10. De review van ons komt aankomende week online.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1507
  1 jaar geleden

  Even wat lak erop en het zijn nog steeds toppers.Hopelijk word de volgende dat ook weer.Andromeda was de enige waar ik snel doorheen ben gegaan en niet meer naar om kijk.

  Kont
  Lid
  1372
  1 jaar geleden
  Reageer op  Griever

  Is ook echt wel meer dan alleen een nieuwe lak erop 😁 hebben echt meerdere gameplay elementen verbeterd om t wat soepeler te maken gelukkig. Verder klopt het dat het toppers blijven

  loeder001
  Lid
  1457
  1 jaar geleden
  Reageer op  Kont

  Inderdaad.

  loeder001
  Lid
  1457
  1 jaar geleden
  Reageer op  Griever

  Inderdaad.

  loeder001
  Lid
  1457
  1 jaar geleden

  Goed nieuws.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box