Yu-Gi-Oh naar de Wii en de PSP

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH brengt nu ook alle duel sensaties van de immense populaire Yu-Gi-Oh! 5D’s TRADING CARD GAME naar de Wii en PSP, want Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards komt nu ook naar het Nintendo format deze winter.

Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards is bedoeld als de merest ims to be the most uitgebreide simulatie van de Yu-Gi-Oh! 5D’s TRADING CARD GAME, en is zo ontworpen dat er optimal gebruik wordt gemaakt van het unieke controller systeem van de Wii’. De game zal meer dan 4,500 virtuele cards bevatten waarvan de spelers een deck kunnen samen stellen met monsters, vallen, en toverspreuken om te gebruiken tegen ofwel een een CPU-controlled duelists of een online tegenstander via de Wii’s Wi-Fi mogelijkheden.

Met Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards komt een van de meest uitgebreide en competatieve trading card games naar de Wii. De Story Modus is speciaal toegespitst op de Wii game, waarbij er parallelle verhaallijnen opduiken die nergens anders worden aangetroffen. Spelers kunnen spelen en strijden tegen 20 personages uit de animatie serie in de Duel of Legend Cup met zowel lineair en non-lineair gameplay. Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards introduceert daarnaast de spelers aan 20 personages om mee te strijden, waarvan je de meeste dus nog nooit eerder hebt gezien.

Naast de geweldige nieuwe Story Modus, kunnen Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards spelers ook gebruik maken van de Free Duel Modus waarbij je kan duelleren tegen de personages van de Yu-Gi-Oh! 5D’s serie. Tegelijkertijd, kunnen spelers via de Wi-Fi Duel Modus ook tegen anderen spelen via internet door middel van een Nintendo Wi-Fi
Connectie.

Met duizelingwekkend mooie cut-scenes en in-game graphics, betekend Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards een grote stap voorwaarts voor de serie, waarbij dit een uitgelezen moment is voor nieuwkomers om met Yu-Gi-Oh! 5D’s TRADING CARD GAME te starten maar bediend tegelijkertijd de veteranen door hun deck uit te breiden met de de 4.500 cards die erbij zitten.

Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards bevat drie exclusieve trading cards.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box