Yu-Gi-Oh naar de Wii en de PSP

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH brengt nu ook alle duel sensaties van de immense populaire Yu-Gi-Oh! 5D’s TRADING CARD GAME naar de Wii en PSP, want Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards komt nu ook naar het Nintendo format deze winter.

Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards is bedoeld als de merest ims to be the most uitgebreide simulatie van de Yu-Gi-Oh! 5D’s TRADING CARD GAME, en is zo ontworpen dat er optimal gebruik wordt gemaakt van het unieke controller systeem van de Wii’. De game zal meer dan 4,500 virtuele cards bevatten waarvan de spelers een deck kunnen samen stellen met monsters, vallen, en toverspreuken om te gebruiken tegen ofwel een een CPU-controlled duelists of een online tegenstander via de Wii’s Wi-Fi mogelijkheden.

Met Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards komt een van de meest uitgebreide en competatieve trading card games naar de Wii. De Story Modus is speciaal toegespitst op de Wii game, waarbij er parallelle verhaallijnen opduiken die nergens anders worden aangetroffen. Spelers kunnen spelen en strijden tegen 20 personages uit de animatie serie in de Duel of Legend Cup met zowel lineair en non-lineair gameplay. Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards introduceert daarnaast de spelers aan 20 personages om mee te strijden, waarvan je de meeste dus nog nooit eerder hebt gezien.

Naast de geweldige nieuwe Story Modus, kunnen Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards spelers ook gebruik maken van de Free Duel Modus waarbij je kan duelleren tegen de personages van de Yu-Gi-Oh! 5D’s serie. Tegelijkertijd, kunnen spelers via de Wi-Fi Duel Modus ook tegen anderen spelen via internet door middel van een Nintendo Wi-Fi
Connectie.

Met duizelingwekkend mooie cut-scenes en in-game graphics, betekend Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards een grote stap voorwaarts voor de serie, waarbij dit een uitgelezen moment is voor nieuwkomers om met Yu-Gi-Oh! 5D’s TRADING CARD GAME te starten maar bediend tegelijkertijd de veteranen door hun deck uit te breiden met de de 4.500 cards die erbij zitten.

Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards bevat drie exclusieve trading cards.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x