XCM komt met aparte Xbox 360 Wing cooler

thumbnail

Tegenwoordig is het hot om niet alleen gebruik te maken van een standaard boxed cooler als het gaat om consoles, maar om tevens gebruik te maken van een geheel ander alternatief. Alternatieven zijn er tegenwoordig al van Nyko maar ook XCM kan er wat van. Zij komen namelijk met de XCM (Wing) fan welke met een rotatiesnelheid van 2000 toeren draait. De console temperatuur zou daarmee met zo’n 5-6 graden Celsius dalen. Het component detecteert daarnaast automatisch of de temperatuur stabiel is en past zich daarmee direct aan. De LED-monitor geeft de rotatiesnelheid van de cooler aan met daarbij de tempatuur.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  overdreven luxe , ik heb nog altijd een xbox vanbij de release zonder hdmi zelfs, heb wel een andere hdd aangeschaft, maar die xbox krijgt nooit warm zelfs niet na uren COD te spelen


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box