Xbox Live tribute voor Michael Jackson brengt gratis Thriller download

thumbnail

Microsoft heeft haar medeleven betuigd op de Xbox 360 voor de dood van Michael Jackson, de welbekende poplegende die deze week is overleden aan een hartstilstand. Het concern zou volgens PR-berichten de video van de klassieke track ‘Thriller’ gratis beschikbaar stellen. De wereldberoemde track kan vanaf vrijdag tot en met zondag gedownload worden voor niets. Door Xbox Live te bezoeken kun je de download binnen halen.

We are all mourning the loss of an icon. In memory and honor of the King of Pop, Xbox LIVE is launching a tribute to Michael Jackson. Starting at 5:00 p.m. PT on Friday through Sunday, visit Xbox LIVE for a free download of his number one video of all time “Thriller” and celebrate the life of one of the greatest music legends that ever lived.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  9 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  het is een zieke wereld en we hebben een van de besten onder ons verloren, ben zelf 45 dus heb het allemaal van begin af aan meegemaakt RIP Michael Jackson

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Gast 3 waar heb je dat gehoord? Rip MJ we lost an icon:(

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  amerika only mensen, ik heb em via ,mn usa account gedownload.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  volgens mij is dit alleen voor gebruikers in amerika, want op het internet kan je de video ook van de website van xboxlive marketplace halen maar dan krijg je de melding dat het niet voor deze regio is. Had hem graag willen downloaden, vind het een goed nummer.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik was vroeger fan van hem, toen ik nog jong was xD na een tijdje hoorde je alleen weinig van hem. dat met die verkrachting was echt onzin, MJ was gewoon een persoon die geen leuke jeugd had. Daarom gaf hij zoveel om kinderen. Maar ik heb soms het gevoel als iemand raar, stinkend rijk en beroemd is, dan willen bepaalde mensen geld van die persoon hebben, maar daarbij denken ze niet dat ze iemand kapot kunnen maken. Ik ben geen muziekliefhebber ofzo, maar zelfs ik weet dat MJ veel effect heeft gehad op die industrie.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Als iemand dood is dan heeft iedereen ineens sympathie. Ik heb Jackson nooit gehaat, het is nooit bewezen dat hij kinderen heeft misbruikt dus ik heb hem nooit gezien als een smerig mannetje, al was hij wel appart. Triest dat hij dood is nu, ik denk dat hij het zelf heeft gedaan, gewoonweg door de media en onder de druk.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  @ Gast 2 En de zoon van de vader die hem aanklaagde heeft vandaag bekend dat het was gelogen omdat zijn vader dollartekens zag.. Ondertussen is die man zn hele leven verpest daardoor en uiteindelijk zijn dood geworden.. wat een zieke wereld

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  ja ja bla bla en eerst was het een galbak die kinderen zou hebben verkracht… ze hebben hem met zijn alle kaal geplukt en zijn leven tot een hel gemaakt. nu hij dood is gaan ze ineens het tegenovergestelde zeggen. bah walgelijke mensen..

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  kan m niet vinden:(


  Naar boven
  9
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx