Xbox-controller gebruikt batterijen van Duracell wegens deal

thumbnail

Het feit dat de Xbox-controllers nog altijd (geïntegreerde) batterijen gebruikt, zou komen door een deal die Microsoft heeft gesloten met Duracell. Via de Dualshockers kunnen we lezen dat er een samenwerking achter zit tussen de genoemde partijen. De Xbox Series heeft een ingebouwde, her oplaadbare batterij aanwezig, terwijl de Xbox 360 en Xbox controllers uit het verleden AA-batterijen gebruikten. In een interview laat Duracell’s UK marketing manager echter weten dat Microsoft en Duracell een speciale samenwerking hebben.

Er is altijd al een samenwerking gaande tussen Duracell en Xbox. Het is een constante samenwerking tussen beide partijen en de deal is dat wij batterijen leveren voor de Xbox consoles en controllers. Dat zal nog wel een tijd zo blijven.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box