Xbox 360 Slim met 250 gig HDD en WiFi komt op de E3?

thumbnail

Als we de Gamesthirst mogen geloven, dan zal op de aankomende E3-beurs een nieuwe Xbox 360 aangekondigd gaan worden. Het gaat om een Xbox 360 Slim die de concurrentie aan moet gaan met de PlayStation 3 Slim. De kleinere variant van de Microsoft console zou volgns geruchten een 250 gigabyte harde schijf bezitten met daarbij WiFi-functionaliteit aan boord. Microsoft zegt flinke aankondigingen klaar te hebben staan voor de E3, al is nog onduidelijk over wat het gaat op dit moment.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  9 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  😀 Fanboys, altijd mooi!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  @de 2 gasten die onzin uitkramen en zeggen dat ze hun xbox niet horen 🙄 Jullie zitten echt onzin uit te kramen, hebben jullie je xbox wel eens aan gehad? Of zijn jullie al helemaal doof ofzo? 😮 Al mn 3 xboxen hebben een tiefus herrie, ook mn nieuwe elite heeft een tievus herrie als ik het vergelijk met een ps3. Een ps3 heeft waterkoeling en is 10X stiller als een xbox. Dat is niet een mening maar een feit. Echt jullie zijn gek, is ook algemeen bekend dat de xbox een tiefus lawaai heeft. Draai maar es even een… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Mijn Xbox360 is nu anderhalf jaar oud en maakt relatief veel herrie. Verder geen problemen met warmte enzo, maar het is niet zozeer storend voor de gamer. Juist degene die ook in de kamer zit, die heeft er last van.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Hmmm best interessant. Heb nog steeds geen Xbox360, maar weet nog steeds niet echt of ik hem ook wil. Eerst maar even kijken hoe hij eruit ziet en of dat RROD verhaal opgelost is.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  grave volgens mij leef jij in de steentijdperk. mijn 360 is super stil een de hele dag stat dat ding aan en is zo koud als een ijsklontje mijn ps3 ku n je bijne een ei op koken zo heet wordt dat ding en maakt duidelijk meer herrie dan mijn oude 360 dus niet zo een onzin uit kramen

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  he grave wat lul je nou bij mij is die stil die xbox zal wel aan jou xbox liggen moet je een elite kopen he heb je er geen last van

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Als ze hem al aankondigen, wat ik trouwens niet verwacht (eerder GamesCom), hoop ik eigenlijk maar een ding. Dat ding moet minder geluid maken. Kleiner maakt mij echt niet uit, te klein staat ook zo lelijk naast een PS3.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  dan w8 ik nog even met een 360 kopen 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Zou in principe niet zo raar zijn, bijvoorbeeld in combinatie uitbrengen met Natal, zie dat wel gebeuren. Echter zou liever een xbox zien zonder RROD problemen en een tiefus herrie maken. Waterkoeling aub, zo stil als een ps3 zou bij veel mensen meer welkom zijn.


  Naar boven
  9
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box