Xbox 360 functioneert nog steeds niet naar behoren volgens SquareTrade

thumbnail

Toen de Xbox 360 net op de markt kwam werden er rampzalige berichten naar de media gestuurd. Niet geheel onterecht aangezien er ontzettend veel Xbox’en na verloop van tijd het RRoD verschijnsel kregen. Na maanden lang ontkennen besloot Microsoft op een gegeven moment dat toegeven de beste optie was en ze vertelde dat ze weldegelijk een probleem hebben met de console. Microsoft kwam de mensen met dit probleem tegemoet door met een vervangende unit op de proppen te komen voor de betreffende gedupeerden.

SquareTrade is een Amerikaans website die zich bezig houdt met garanties op bepaalde producten en deze verkoopt aan consumenten. Microsoft zelf zegt dat er nog maar 13% van alle Xbox 360’s last heeft van de Red Ring of Dead, daarentegen zegt SquareTrade dat dit maar liefst 40% moet zijn. Het grootste probleem van de Xbox 360 is dat hij na een lange tijd gamen oververhit raakt. De koeler die in de console zit kan dan niet genoeg lucht blazen, dit zorgt ervoor dat de grafische chip krom gaat staan. Zodoende slaat je 360 helemaal vast en verschijnen er 3 rode lampjes. Als vergelijking gaf Steve Abernethy, CEO, vrij hoeveel procent er van de PlayStation 3 en Nintendo Wii faalt. Dit blijft bij een kleine 3%. Aanzienlijk minder dus dan de console van concurrent Microsoft

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box