WRC-wereldkampioen Kalle Rovanperä speelt EA SPORTS WRC in nieuwe video

thumbnail

WRC-wereldkampioen Kalle Rovanperä is achter het stuur gekropen in EA SPORTS WRC, de officiële videogame van het FIA Wereldkampioenschap Rally, die op 3 november wordt uitgebracht voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en PC via de EA App, Epic Store en Steam. In deze nieuwe video deelt Rovanperä zijn eerste indrukken van de game.

Rovanperä laat zich uit over de gedetailleerde graphics en de gelijkenissen van de virtuele etappes met hun echte tegenhangers. Ook besteedt hij aandacht aan rijeigenschappen in het spel en de realistische besturing: “Het is dusdanig realistisch dat ik direct kan presteren.”

EA SPORTS WRC bevat meer dan 200 rally-etappes die met veel precisie zijn ontworpen. Spelers kunnen een breed scala aan uitdagende terreinen verwachten, waar zij overheen kunnen scheuren met een uitgebreide line-up van 78 echte rallyauto’s, die samen maar liefst 60 jaar rallysportgeschiedenis omvatten. Één van de belangrijkste features in EA SPORTS WRC is het Dynamic Handling-systeem. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat spelers een realistische rijervaring beleven die de essentie van rally weerspiegelt.

Voor meer informatie over EA SPORTS WRC en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, ga naar: https://ea.com/games/ea-sports-wrc/wrc/

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx