WRC 9 is vanaf nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

thumbnail

NACON en ontwikkelstudio KT Racing maken met plezier bekend dat WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.

Bekijk de video van WRC 9 voor de Nintendo Switch: https://youtu.be/ec6-LhI_N-4

WRC 9 werd warm ontvangen door pers en publiek van over de hele wereld. Nadat de game eind 2020 al verscheen voor next-generation-consoles, kunnen nu nog meer spelers genieten van de top in off-road-racing-sims dankzij de versie voor de Nintendo Switch die vanaf vandaag verkrijgbaar is in de Nintendo eShop.

WRC 9 voor de Nintendo Switch bevat alle content die momenteel verkrijgbaar is, waaronder 110 speciale stages, een diepgaande en meeslepende Career-mode met managementopties voor schema’s en teams, en nog realistischere physics. Daarnaast kunnen spelers hun racetalent beproeven in dagelijkse en wekelijkse online-uitdagingen.

Race vandaag nog naar de Nintendo eShop en geniet waar en wanneer je maar wilt van een ongekende off-road-ervaring, midden in het FIA World Rally Championship-seizoen! Een fysieke versie van WRC 9 voor de Nintendo Switch komt later beschikbaar.

 • 14 omgevingen, meer dan 110 speciale stages, 3 nieuwe rally’s (Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia), en de nieuwe speciale stages van Finland en Portugal die als post-launch-patches zijn uitgebracht voor consoles
 • Meer dan 50 officiële teams en hun kleuren van de WRC, WRC 2, WRC3 en Junior WRC
 • Meer dan 15 legendarische wagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
 • Een diepgaande en meeslepende Career-mode met managementopties voor personeel, kalender en R&D
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box