Worms The Revolution Collection nu verkrijgbaar

thumbnail

Op 3 mei jongstleden werd Worms The Revolution Collection aangekondigd. De Nederlandse en Belgische gamers kunnen zich vandaag voorbereiden op een invasie van ’s werelds meest geliefde wormen. Vanaf nu ligt Worms™ The Revolution Collection eindelijk in de winkels!

De inhoud van Worms The Revolution Collection ziet er als volgt uit:

Worms Revolution

Worms Revolution bevat 32 verschillende missies en 20 puzzels in de single player modus. De multiplayer modus is zowel online als offline te spelen met maximaal 4 personen. De Worms zijn geheel aan te passen naar eigen smaak en het geheel speelt zich af in omgevingen met variabele weersomstandigheden en dynamische water effecten. Als kers op de taart bevat deze versie van Worms ook de drie uitgebrachte DLC pakketten: Mars, Funfair en Medieval Tales.

Worms 2: Armageddon

Worms 2: Armageddon bevat tal van verbeteringen zoals nieuwe bewapening, nieuwe game opties, meer mogelijkheden om je team aan te passen, verbeterde physics en dynamische gameplay. De game staat garant voor eindeloos plezier dankzij de herspeelbaarheid van de solo campagne, de hilarische multiplayer mode en de leaderboard uitdagingen. Worms 2: Armageddon bevat, net als Worms Revolution, alle DLC pakketten: Time Attack, Retro, Forts, Puzzle en Battle.

Worms The Revolution Collection wordt ontwikkeld door Team 17 en gepubliceerd door Mastertronic en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor het Xbox 360 platform bij verschillende retailers in Europa.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x