World of Warships: Legends is vanaf nu wereldwijd beschikbaar

thumbnail

Wargaming heeft zojuist bekendgemaakt dat World of Warships: Legends vanaf vandaag beschikbaar is op de PlayStation 4 en Xbox One met haar Early Access lancering.

Kapiteins kunnen vanaf vandaag met epische zeegevechten aan de slag op de PlayStation 4 en Xbox One. De game ondersteunt Engels, Russisch, Japans, Frans en Duits en wordt gelanceerd met een breed scala aan schepen die te unlocken zijn, legendarische commandanten die je kunt toevoegen en gehele oceanen die je veroveren kunt. World of Warships: Legends is hiermee de tweede Wargaming titel die op de consoles wordt uitgebracht. World of Tanks: Mercenaries heeft momenteel 18 miljoen spelers.

Spelers van Early Access op PlayStation 4 en Xbox One hebben momenteel de keus uit vijf verschillende kaarten die HDR-ondersteuning bieden en drie scheepsklasse met torpedojagers, kruisers en oorlogsschepen.

World of Warships: Legends is geen eenvoudige conversie van het wereldwijde pc-fenomeen. Deze game is van de grond af opgebouwd om optimaal te kunnen profiteren van de kracht en mogelijkheden van de huidige generatie home consoles. Het heeft snellere gevechten, meer opties om jouw commandanten te ontwikkelen, een vernieuwde gebruikersinterface, intuïtieve nieuwe besturingselementen en console-exclusieve content.

Spelers kunnen zich ook in de toekomst verheugen op regelmatige updates met veel nieuwe content. Binnenkort komen er Japanse schepen aan, worden de legendarische commandanten ingezet, kunnen air carriers gecoördineerd worden en kan men, rond de zomer, gaan genieten van de nieuwe maps met volledige 4K-ondersteuning voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx