Wordt de aller-slechtste met de Overlord Raising Hell PS3 demo

thumbnail

Wees voorbereid op briljante minion-acties in de speelbare demo van Overlord Raising Hell, die vanaf vandaag beschikbaar is voor de PLAYSTATION 3.

In de demo hullen gamers zich in het harnas en de cape van de Overlord en starten een sessie van serieuze destructie in het ooit zo rustige gebied van Mellow Hills. De heerlijk despotische Overlord wordt ondersteund door zijn Minions, een horde brute mythische schepsels. De Minions gehoorzamen de instructies van Overlord tot op de letter, wat voor een chaos het ook voor de nietsvermoedende lokale bevolking en fauna met zich mee zal brengen.

Gamers kunnen hun loyale, maar ook dodelijke Minions inzetten om zoveel mogelijk levenskracht van de enigszins onwillige schapen te verzamelen, om uiteindelijk een zo groot mogelijke horde te creëren. Voeg dit toe aan de vernieuwde kwaliteiten van de Minions, zoals Pompoen-helmen, het intimideren van boeren en een krachtmeting met de Guard Troll bij het Slavenkamp en dat is slechts een vleugje van de verwoesting die een horde minions kan veroorzaken.

In de game zelf, kunnen gamers een leger creëren van vijfitig Minions en tussen vier verschillende soorten Minions kiezen om zo de vijf koninkrijken te veroveren.
Overlord Raising Hell neemt gamers mee in de helse wereld van de Overlord, met zeer veel duivelse levels, elk met een bovennatuurlijke afgrond voor elk van de vijf domeinen uit de game.

Met de toevoeging van de online co-op plunderingen en de splitscreen head-to-head slachtingen, komt de PLAYSTATION 3 versie met nog meer nieuwe details zoals top-spec audio met 7.1 surround geluid en de nieuwe on-screen mini-map. Wees voorbereid op de geweldige tijd die je zult krijgen met het spelen van de kwaadaardigste game, Overlord Raising Hell, die in juni uitkomt voor de PLAYSTATION 3.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box