Word vandaag de Warrior of Darkness in Final Fantasy XIV Shadowbringers

thumbnail

SQUARE ENIX lanceert vandaag FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers, de nieuwe uitbreiding van de hooggeprezen MMO die onlangs de grens van 16 miljoen geregistreerde accounts passeerde en momenteel het hoogste aantal gelijktijdige abonnees uit zijn geschiedenis heeft.

Shadowbringers geeft de game een heel nieuw begin door spelers te verplaatsen naar Norvrandt, in de First World. Dit is de eerste keer dat de Warriors of Light de wereld van Hydaelyn™ zullen verlaten – als Warriors of Darkness moeten ze nu tegen de legers van het licht strijden om deze wereld van de ondergang te redden.

De nieuwe uitbreiding voegt een schat aan vernieuwingen toe aan de game, inclusief:
• Twee nieuwe jobs: Gunbreaker en Dancer – Shadowbringers voegt twee jobs toe waar spelers reikhalzend naar uitkeken. De Gunbreaker neemt de rol op zich van ‘tank’ om zijn party te beschermen tegen de angstaanjagende kracht van de gunblade, terwijl de ranged DPS Dancer niet alleen krachtige aanvallen uitvoert maar ook haar team kan versterken.
• Twee nieuwe rassen: Viera en Hrothgar – de konijnachtige Viera krijgen gezelschap van de felle, katachtige Hrothgar, beide rassen voegen unieke, aanpasbare functies toe die specifiek zijn voor hun rassen.
• Hogere level cap – De level cap wordt met release van Shadowbringers verhoogd naar 80. Hierdoor komen ook nieuwe acties voor klasses en jobs beschikbaar – naast nieuwe vijanden om je skills op te testen.
• ‘Trust’-systeem – In Shadowbringers krijgen spelers de kans om dungeons te betreden met een groep vertrouwde non-speler-personages, inclusief verschillende Scions of the Seventh Dawn—traditionele party-match-systemen blijven beschikbaar.
• Nieuwe beast tribes en primals – Spelers kunnen kennismaken met de even zorgeloze als wrede Pixies in Il Mheg samen met hun machtige heerser Titania, maar ook met andere Beast Tribes zoals de minder agressieve Nu Mou en de bekrompen Dwarves.
• Veranderingen aan het gevechtssysteem, nieuwe uitrusting en craftrecepten, en veel meer…

Spelers kunnen ook uitkijken naar nog meer content die via komende patches wordt toegevoegd:
• New Game + – Dit gloednieuwe systeem laat spelers eerder voltooide quests opnieuw spelen met behoud van huidige progressie en job level.
• Nieuwe alliance raid: “YoRHa: Dark Apocalypse” – In deze spannende nieuwe raid van gastontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO komen FINAL FANTASY en NieR als nooit eerder samen! Welk groot avontuur wacht de raadselachtige, in wit gehulde automaton?
• Nieuwe high-end raid: “Eden” –Voorbij de grenzen van Norvrandt ligt het Empty, een land dat is verdronken in het oerlicht van de Flood. Om de balans van de elementen te herstellen, moet onze held een kracht gebruiken die de First nog nooit heeft gekend: de kracht van Eden. Deze nieuwe high-end raid-content introduceert een nieuw personage dat is ontworpen door KINGDOM HEARTS-director en FINAL FANTASY-veteraan Tetsuya Nomura.
• High-end content voor Disciples of the Hand and Land – Crafters en Gatherers krijgen de taak om de Holy See of Ishgard opnieuw op te bouwen. De Dragonsong-oorlog is misschien afgelopen, maar de littekens zijn er nog. Terwijl man en draak samenwerken om de Holy See in alle glorie te herstellen, willen ze het Firmament als hoeksteen van het nieuwe Ishgard plaatsen – en ook daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken.

Spelers hebben de optie om verschillende items te kopen die hen helpen om sneller in het hoofdscenario te vorderen en in job levels te stijgen, en zodoende eerder toegang te krijgen tot de Shadowbringers-content.
• The Tales of Adventure: A Realm Reborn voltooit alle content uit het hoofdscenario van A Realm Reborn tot Patch 2.55: Before the Dawn.
• The Tales of Adventure: Heavensward voltooit alle content uit het hoofdscenario van Heavensward tot Patch 3.56: The Far Edge of Fate.
• The Tales of Adventure: Stormblood voltooit alle content uit het hoofdscenario van Stormblood tot Patch 4.56: A Requiem for Heroes.
• Elk van de Tales of Adventure-itmes is ook beschikbaar voor elke job (exclusief Gunbreaker en Dancer), waarbij het level van een personage instant wordt verhoogd voor deze specifieke job.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x