Word de populairste dokter van de stad met Laura’s Passie – DOKTER

thumbnail

Na jaren studeren is het dan zover: je begint je eigen dokterspraktijk in een nieuwe stad. Nadat je jouw praktijk zo leuk mogelijk hebt ingericht, moet je ervoor zorgen dat je patiënten kunt ontvangen en de beste dokter van de stad wordt. Er is nog genoeg te leren, dus neem het advies van ervaren dokters ter harte en neem de tijd om de klachten van jouw patiënten te onderzoeken. Onderzoek de symptomen van de patiënt, oefen examens en geef de juiste medicijnen. Hoe beter je het doet, hoe meer patiënten jouw praktijk krijgt!

Laura’s Passie – Dokter bevat allerlei leuke en uitdagende mini-games, waarmee je diagnoses kunt stellen, recepten kunt uitschrijven en advies aan je patiënten kunt geven. Kies je voor het avontuur dan moet je op zoek naar het mysterie, waardoor iedereen in de stad ziek is geworden. Hou je hoofd koel en zoek naar de oorzaak!

Naast werken is het ook belangrijk dat je nieuwe vrienden in de stad maakt. Kunnen Sophie van de kledingwinkel of Paul, de ervaren dokter, je nieuwe vrienden worden?

Laura’s Passie – Dokter is natuurlijk geheel Nederlandstalig, zodat ook jonge meisjes het spel kunnen spelen. Voor hen is het naspelen van activiteiten van volwassenen nog steeds een van de belangrijkste vormen van spel (onderzoek: Nieuwe Quanti US platform, maart 2007). De game maakt uitstekend gebruik van de Nintendo DS functionaliteit.

Platform: DS – Prijs 39,99 – Voor meiden van 6-12 jaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx